Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Historien om Dansk Tysk Historic Team 01-01-2011

 

Dansk Tysk Historic Team.

Historien.

I efteråret 2010 / vinteren 2011 var der en del politisk ballade mellem den danske & tyske regering. Der blev talt meget om samarbejdes vanskeligheder. Dette kom på tale til "Vinter Classic" 2011. De implicerede i diskussionen var fra Tyskland - Barbara & Hans-Ulrich Blankenburg og fra Danmark - Niels Peder & Troels Nielsen. Vi mente ikke, der var "samarbejdes problemer" mellem den danske & tyske menigmand, så vi blev hurtigt enige om at danne "DANSK TYSK HISTORIC TEAM". Det får vi meget fornøjelse af.
Nu havde vi så et Team, som vi kan bruge til at stille op med, til diverse tyske løb, hvor det er hold konkurrencer. Fra Starten bestod Teamet af Barbara & Hans-Ulrich, Karin & Niels Peder, og Inge & Troels. I løbet af foråret, henvendte Birgit & Erik Toft sig. De ville gerne med til Schleswig-Holstein og køre et par løb. Vi blev enige om, at de kunne være med i D.T.H.T. Vores debut med teamet var i Bredstedt til ”23. Int. ADAC Rund um den Stollberg”. Vi havde fået sponsoreret trøjer af Post - Danmark, som vi havde sat ”Team” logo på. Og alt begyndelse er jo svært. Vi blev nr. 5. af 7. hold. Dagen efter deltog vi så i det ”25. Int. ADAC Christophorus Oldtimer Rallye”. Så fik vi ”skabet på plads”. Vi vandt “Mannschaften” konkurrencen. Det var, hvad det blev til i 2011. De røde trøjer var ikke lige vores ”hit”, så det måtte vi kikke på hen over vinteren.

2011 – Dansk Tysk Historic Team i vores ”pæne” røde trøjer.

Fra venstre bagerst, - Hans-Ulrich, Troels, Karin, Erik. Forrest Barbara, Inge, Niels Peder, Birgit.

I 2012. fik vi skiftet til den flotte lyseblå farve vi stadig bibeholder. Vi deltog i 4 løb med vores team, og det blev til to andenpladser og to tredjepladser. Jow alt begyndelse er svært. Fam. Toft var med en gang.

2013. Vi snakker om, at det er lidt uholdbart at vi ”kun” er 3 hold i vores team. Et ”mandskab” må bestå af op til 5 hold, hvoraf de tre bedste er tællende. Der er næsten hver gang, en af os der kommer til at ”kløje” lidt i det, og straks er vi ude af tabellen i hold konkurrencen. Men hvem passer ind i vores hold, og samtidig har lyst til at være med. Ja det er jo spørgsmålet. Da vi jo er to DK par og et D par, kunne det jo være rigtig fint med endnu et D par. I løbet af foråret kikker vi på det og i juni, er Blankenburg og vi i Bad Segeberg, og vi finder frem til Maren & Hans-Peter Menke. Vi får en snak med dem, og de mener, ikke at vi er mere tosset end at de kan holde os ud. Så det prøver vi. Første gang vi er samlet alle sammen er til det 27. Int. ADAC Christophorus Oldtimer Rallye. Det gør vi til gengæld med “Bravur”. Vi tager 1 & 2 pladsen i både kl. 11. & 12. og for anden gang ”Mannschaft” sejren. Vi deltager i 4 løb og henter en 5 – 4 – og to førstepladser.

De faste medlemmer er nu følgende . . .

Fra Tyskland:
Maren & Hans-Peter Menke                Kölln-Reisick            Mercedes
Barbara & Hans-Ulrich Blankenburg    Bad Schwartau         BMW

Fra Danmark:
Karin & Niels Peder Nielsen                Sunds                     VW
Troels & Inge Nielsen                        Vildbjerg                 Opel
 

2014 – Dansk Tysk Historic Team. :

Fra venstre bagerst, - Inge, Barbara, Karin, Maren, Hans-Peter. Forrest, Troels, Hans-Ulrich, Niels Peder.

2014. Nu er det planen, at bruge vores Team lidt mere. Så i år deltager vi i hele 7 løb. Det bliver til 2 tredjepladser og hele 5 førstepladser. I to af løbene, har vi fornøjelsen af at have Birgit & Erik med igen.  

2015. Bliver et ”stille” år. Vi deltager ”kun” i tre løb og vinder dem alle. I det ”20. Int. ADAC Wiking Historic 2016” og ” 29. Int. ADAC Christophorus Oldtimer Rallye” vinder vi Holdkonkurrencen for tredje år i træk. Fedt. Så der er noget at leve op til i 2016. :-)

2016. I løbet af vinteren får vi lavet nye trøjer med ændret logo. Hans-Peter bliver 80 år og bliver udnævnt til teamets ”Ærespræsident”. I foråret får vi en henvendelse fra Hans-Jörn Stein & Hans-Jürgen Bauer, om det er muligt at komme med i vores fællesskab. Vi bliver enige om at optage dem som ”lærlinge”.

Teamet ser nu sådan ud  . . .  

” Ærespræsident”  -  Hans-Peter Menke.

Fra Tyskland:
Maren & Hans-Peter Menke                   Kölln-Reisick            Mercedes
Hans-Jörn Stein & Hans-Jürgen Bauer    Rümpel / Ellerau       NSU
Barbara & Hans-Ulrich Blankenburg       Bad Schwartau         BMW

Fra Danmark:
Karin & Niels Peder Nielsen                   Sunds                     VW
Troels & Inge Nielsen                            Vildbjerg                Opel

 

2016 – Dansk Tysk Historic Team. : 

Fra venstre bagerst, - Troels, Hans-Jürgen, Hans-Ulrich, Maren, Inge, Hans-Peter. Forrest, Hans-Jörn, Niels Peder, Barbara, Karin.