Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winter Trail DK04-03-2023

 

Årets første Regularity løb bliver kørt i dag med udgangspunkt fra Den Gamle Vejen Hal. Det er Dansk Historisk Motor Klub, der er værter for løbet, og de har samtidig eksisteret i 20 år nu. Det er Peter, Jens, Egon & Luffe, der står for løjerne i dag. Vi er desværre ”kun” 22 mandskaber, der har mod nok til at møde op til dette arrangement. Heraf et tysk hold.

Lige lidt historie.:

Til "Vinter Classic" 2011 blev "DANSK TYSK HISTORIC TEAM" dannet. De daværende medlemmer var Barbara & Hans-Ulrich fra Bad Schwartau. Karin & Niels Peder fra Sunds. Inge & Troels fra Skibbild. Se det er jo nu 12 år siden. Til dette løb er de tre ”gamle” mandskaber mødt op får at fejre dagen. Vores Team er også vokset med to mandskaber mere i den tid. Det er Maren & Hans Peter fra Elmshorn. Hans Jörn & Hans Jürgen fra Rümpel / Ellerau. En god social foranstaltning må vi sige.
Vi møder til middag og efter lidt forplejning og meget snak, skal vi ud på ruten her kl. 13.30 dansk tid. Turen er på 141 km af de små smalle sydjyske veje. Første etape bringer os af de nærmeste omveje og i en sydlig bue, frem til tidskontrollen ved Bramdrupdam. Herfra bliver det så til en nordlig bue tilbage til Vejen. På turen er vi forbi alle de listige hjørner her i området. Vi når mål 17:26 Det har være en flot tur i strålende solskin. Hvis der havde været sne såååå. Havde det været super sjovt, men meget svært at holde tiden. Men hvis og hvis m . . . . .

Karin & Niels Peder holder den Dansk-Tyske fane højt og kører et rigtig flot løb. De vinder klasse Sport. DTHT kan igen kippe med flaget. 

Se nu er der lavet lækkert aftensmad til os alle og igen er det DHMC der står som værter. Da det jo som sagt er deres 20 år jubilæum, ja så har de inviteret os på aftensmad og social hygge. En super ide, som alle jer det IKKE var med, jo desværre gik glib af. Det har helt igennem været en hyggelig dag, og som vi har nydt det fuldt ud. Glade mennesker, gode historier, fint vejr, dejlig mad, fin køretur. Ja det var sjovt.

Vinderne i de forskellige klasser bliver.:

Begynder:        Rene & Jeppe.
Touring:           Hans-Jørgen & Kaj.
Sport:             Karin & Niels Peder.
Ekspert:          Poul & Hanne
Elite:               Poul & Egon.

Med Sportslig Hilsen – Team Old Time. – Troels.

Der er flere foto under fanen - ”Billeder“.     Fotograf: Skarpe fotoS – Steen Kristensen.