Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Ratzeburg Veteranen-Rallye02-06-2024

 

51.Internationale RAC-ADAC Veteranen-Rallye
01. Juni 2024
 

 

Vi er stået tidlig op for at køre de godt 70 km herfra Bornhöved og til Ratzeburg. Det er cirka 20 km syd for Lübeck. Vores møde tid er 8.00. Der er tilmeldt 67deltagere. Vi har nummer 58. Det er klubben ”Ratzeburger Automobil-Club e.V. im ADAC” der er værter og med løbsleder Dieter Ropers i spidsen. Nu er det tid til en velfortjent gang morgenkaffe. Vejret er flot. Rigtig sommervejr. 

Der er et kort førermøde og kl. 10.01 starter første bil ud på den cirka 100 km lange rute. Der er mødet en hel del tilskuere op, selv om det er først på formiddagen. Ja selv en flot ”Oldtimer” Betjent, er der her. 

 

 

 

Vi befinder os nu i Hertugdømmet – Lauenburg, som er en del af Schleswig-Holstein. Helt nede i det syd østlige hjørne.  Turen er på kort med pile der fortæller ruten. Der er 2 sekundetaper undervejs, som vi kender dem herhjemme fra. En gennemsnitshastighed og hemmelig måling. Der til en med opgivet sekundtid ved fotocellen.  På kortene er der rig mulighed for fejlkørsel. Ikke mindst fordi, de er i en ringe kvalitet.

Det er en rigtig fint tur i dette flotte landskab. Vi kører sydover, og kommer over Mölln og Gudow frem til pausen ved det frivillige Brandvæsen i byen Güster. De griller til os, og efter 45 min pause er det tid til at fortsætte.

Vi sætter retningen nordover nu og over Breitenfelde og Lankau, tilbage til Ratzeburg. Vi er tilbage her på Pladsen ”Unter den Linden” ved 15.30 tiden. Der er nu lavet mad til os. Gyrus, lækkert. Men det er rigtig varmt her på pladsen. Der er først ”Sigerehrung” kl. 18.30 og indtil da bliver intet, absolut intet offentliggjort. Så vi snupper en ”morfar” i bilen, og herefter sætter vi os ned til søen og nyder det gode vejr.

Desværre bliver resultaterne først ophængt lige før præmieoverrækkelsen begynder. Altså ingen mulighed for at kontrollere eller spørge ind til deres beregning.  Så efter dette, ender vi på en 5 plads i vores klasse. Men vi forstår ikke deres beregning. Vi har en max tid på første sekundetape. 15 stp. og er straffet for 3 manglende rute kontroller. Vi mangler kun to. Det er ikke mulig at få svar på noget. Vi skal vente på resultaterne kommer på internettet, er beskeden. 

 

En rigtig dårlig oplevelse som slutning på et ellers fint arrangement. 

Den 3. juni skriver jeg så til løbsledelsen (l.l) angående de fejl, vi synes der er i vores beregning. 

Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Inge & Troels. 

Fortsættelse følger forhåbentlig. 


Her en kort beskrivelse af det efterfølgende forløb. 

Den 19. juni. Svar fra l.l. - Det har vist sig at der er en uoverensstemmelse i tiden på sek. 1. P.g.a. ferie vender vi tilbage senere. 

Den 17. juli. Svar fra l.l. - Jow sandelig om der ikke er en fejl i tidsberegningen på den 1 sekund etape for jer. Det ændrer vi og I flytter fra en 5 plads til en 3 plads i klassen.

Vi bliver enige om, at nu har vi ikke tålmodighed til at fortsætte. Så vi stopper skriveriet her. Men bestemt en dårlig oplevelse på trods af at vi fik det rettet, sådan næsten, til sidst.  

Stadig med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.