Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

ADAC Classic Car Charity14-09-2024

 

 

Fredag den 13. sep. triller vi sydpå. Vi skal deltage i et oldtimer løb i morgen, der har til formål at samle penge ind til ”Ønskebilen”. Det er for mennesker, der er uhelbredelig syg. Her kan man søge om at få en oplevelse, inden man skal herfra. Vi har overnatning på Schimmelreiter i Silberstedt. Cirka 12 kilometer vest for Schleswig. Et fint sted der kan anbefales.

Lørdag morgen går det så løs. Start og mål i Flensborg området. Der er tilmeldt 58 biler, heraf 3 fra Danmark. Mødetiden er kl. 8.30. hos C.ulturgut Flensburg. Alter Husumer Weg 222. Kl. 9 er der en super lækker morgenmad, og 9.30 så velkomst.  Første start er kl. 10.01, og det er en Audi Coupe fra 1989. Inge og jeg har fået æren af at starte først.

Første del kører gennem Flensborg og til Kupfermühle og så ind i Danmark. Vi er en tur gennem det fine landskab ved Holbøl og Hokkerup, inden vi køre langs den flotte Flensborg Fjord, og over Fårhus og Rens til grænseovergangen Pebersmark. Turen hertil har jeg foreslået, kontrolleret og lavet papirarbejdet til tilladelsen, og Luffe søgt Politi. Så på papiret er det DHMC, der står for dette stykke. Vi fortsætter vestpå og frem til middagspausen på Landgasthof, ”Achtruper Stuben” i Achtrup. Her er der en meget lækker frokost til os. Turen hertil er blevet på 109 km.

Godt mætte fortsætter vi så i en stor syd østlig bue ned til Eggebek. Landskabet varierer meget fra flad mose og til flotte bakke landskaber. Så går det nordpå op til ”Freienwill-Krug” i landsbyen af samme navn, - Freienwill, som ligger 6 km syd for Flensborg. Her er der mål og modtagelse med champagne. Vi har kørt 79 km hertil. Nu er der tid til en kop kaffe og megen snak. Folk hygger sig i det fine sensommer vejr.

Ved 18 tiden er der så en fint anrettet aftensmad. Der mangler ikke noget. Der er igen en del taler, og der er blevet indsamlet 8.600,- € til Ønskebilen, som ADAC Schleswig-Holstein, så forhøjer til 10.000. Flot.  Nu er det så tid at vende hjemad igen. Men da vi jo mangler et stykke af ”Schleswig-Holstein Rundherum” (læs herom i en andet artikel), ja så returnerer vi til Silberstedt, for endnu en overnatning.

Det har været en fin tur og en dejlig oplevelse blandt glade mennesker.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  Inge & Troels.  
 

Flere billeder i mappen