Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Tysk Orientering04-08-2024

 


22. Int. Findigkeitfahrt


Søndag den 4. august og vi skal her kl. 13.30 deltage i et tysk Ori. En af de svære og også sjove. Det er samtidig et Oldtimerløb, hvor der er Ori opgaver til alle. Dog med meget forskellig sværhedsgrad. Vi har tilmeldt os den sværeste, naturligvis. Vi vil meget gerne lære noget, og det gør jo ikke ondt at få strafpoint.


Det er MSC Bornhöved der er arrangør og Andreas Stave er naturligvis løbslederen igen i år. Der er en max deltagere på 30 og der er tilmeldt 31, heraf 3 i motorcykel klassen. Rigtig fin opbakning til Andreas. Kl. 1 er svær Ori, her er vi 7 Teams. Kl. 2 er let Ori og de er 6. Endelig er der klassen for nye/lidt øvede her er de hele 15 Teams.


Efter et føremøde er der fri start kl. 14.30. Køretiden er, at man skal nå målkontrol senest 18.00. ellers er man ude af beregningen. Det er da til at forstå, ikke.


Der bliver lagt hårdt ud i vores klasse. En skitse der skal overføres til løbskortet. Ved skitsen er der 3 bogstaver. Dem skal du finde på kortet og lægge dem over så de passer præcis. Så har du skitsen rigtig på dit kort. Vi starter med at misse det første skilt. Ellers går turen rundt i området mellem Bornhöved og Warnau oppe nordpå af et tudse gammelt løbskort. Det er rigtig svært for os, men vi kan da se, at vores konkurrenter også kører rundt og leder efter nye/gamle veje. Der er 6 skitser og 3 kortopgaver ud over de tekstopgaver, vi skal løse på løbskortet.


Ved REWE i Wankendorf er der er ”Sonderaufgabe”. Den bruges kun ved pointlighed. Vi skal gætte en opgiven afstand på et skilt. Her er vi rigtig gode. 7 cm fra. Nærmeste konkurrent er 22 cm fra.


Kortopgave 2 er i Warnau. Her er der en stempelkontrol, vi skal have to gange ret hurtigt efter hinanden. Da vi får stemplet anden gang, siger han med et glimt i øjet. – De andre har været bag om det røde hus derhenne, inden de kom her til første stempel. Vi kigger meget grundigt på det lille kortudsnit, og ja der er et lille punkt bag huset. Det har vi overser. Øv


Nå men videre. Det begynder så småt at knibe med tiden, så vi strammer lige elastikken. Vi når frem til mål ved ”Landgasthof Kirschenholz" kl. 17.45. Nu er det så spisetid mens der beregnes. De laver / producerer alle deres ting selv her. Selv et lille bryggeri har de. Og stedet er helt sikkert et besøg værd. Rigtig frisk betjening, god mad og øl, ja en rigtig god oplevelse.


Nå men vi mangler 8 skilte. Men vores konkurrenter mangler også mange. Det viser sig, at vi bliver nummer to lige efter Gert-Uwe & Andreas. De har 70 stp. og vi har 80 stp. Nr. 3 bliver Dieter & Claus med 170 stp. Præmierne er ens til alle. Honning & Spegepølse.


En rigtig god dag med en dejlig oplevelse. Vi har rigtig hygget os, selv om det var rigtig svært. Inge klarede strabadserne flot.


Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Inge & Troels.

Rutebog


Skitser


Kortopgaver


Løbskort 1:75.000