Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

FDM-Dasu Classic 5 - Lemvig Løbet01-10-2016

 

 

Efter en længere pause med P-Løb, skulle TeamOldTime ( Troels/Inge og Niels Peder/Ditte ) prøve kræfter med de bakkede og snoede små veje omkring Lemvig.

Løbsledelsen: Jan Kuipers og Christian Hansen havde rig mulighed for at udnytte områdets mange grusveje, men havde på fornuftig vis begrænset det til knap 5 km. af rutes ca. 210 km.

Hele arrangementet var centreret om Lemtorpskolen, hvor der var gode rammer til både start / Pause og mål, hvor Lemvig og Omegns Motor Sport´s ”madteam” havde lånt det ny renoverede skolekøkken til at lave fantastisk veltilberedt mad til hele dagen. Især flæskestegen med alt tilbehør, høstede stor ros og indbragte madteamet aftenens største bifald på Henning Friborgs opfordring.

Nå, det var løbet vi kom fra. Vi havde startnr. 3 og Troels/Inge nr. 35 ( 37 tilmeldte hold ) Turen gik fra det nordøstligste hjørne af Lemvig, ned gennem byen og ud langs med vigen, til første sekundetape ( 21 S-Etaper i alt ) Og på grund af bykørsel Lørdag formiddag, var der tillagt 10 min. køretid til første selvstart – Fint lavet. Vi havde altså god tid til at forberede os. Alligevel bliver jeg i tvivl om, hvorvidt jeg er foran eller bagefter, da vi nærmer os det første Hemmelige tidskontrol ( HTK ) – Resultat 11 sek. Foran !!  ØV – jeg er åbenbart lidt ”rusten” bag rattet – Det plejer jo også at være Karin der har styr på gennemsnitshastigheden og mig der finder vej, når vi kører løb i Tyskland. Jeg får styr på hvordan ur og triptæller ”hænger sammen” og forsøger ihærdigt at fortrænge den negative oplevelse ved første HTK. Det går også fint på de resterende 41 HTKér – Et par stykker rammer vi på 3 og 4 sek. Resten ligger på 0/1/2 sek. Så vi ender på 45 strafsek. Troels og Inge er ”et my” bedre med 44 strafsek. – men mangler en rutekontrol ”Ø”

Den omdiskuterede HRK ”Ø” er der kun 8 mandskaber der har noteret, og den afgør reelt topplaceringerne i klasserne. HRK ”Ø” befinder sig på en vejforlægning i vandborg. En ret ”skarp” O-løbs-finte, hvor en mindre vej på kortet er tegnet op som en bred hovedvej. Denne finurlighed, skal deltagerene så spotte på de 1600m der er mellem S-Etape1 slut og S-Etape2 Selvstart ! Vel at bemærke med 45 km/t som gns.hastighed. Det gælder også Touring-Klassen. Ditte og jeg er heldige at få HRK ”Ø” med på kontrolkortet, da vi spotter et hold på vej retur for at hente skiltet.

Generelt er stemningen i mål, at det har været et godt pålidelighedsløb, men også et løb med højt stress-nivau, og for høje hastigheder pga. de korte og stramme P-etaper mellem S-Etaperne.

 

Resultat:

Troels og Inge Opel Kadett GT/E    69 Strafp. nr. 8 i Expert klassen

Niels Peder / Ditte   Golf 2 Gti        45 Strafp. nr. 1 i Sport klassen

 

Alle resultater:  http://loms.dk/wp-content/uploads/resultater-samlet.pdf

Foto fra løbet : http://loms.dk/galleri/2016-2/

 

 

Med venlig Hilsen

Niels Peder