Team Old Time

Stjerneløbet27-10-2007

Stjerneløbet d. 27-10-2007.

(Vores 2 løb i Kadetten efter den var blevet færdig)

Vi stod tidlig op lørdag morgen, da vi skulle værre ved Korskroen ( ved Esbjerg ) kl.  8. der skulle starte 12 hold herfra.
 
Vi startede  kl. 9.03. Herfra var der tilkørsel til det fælles start sted ved Vejle. Den første del af turen gik over Vejen, Egtved, Vingsted, Vejle Ådal, Grejsdalen og til det fælles mødested ved Ulkjær lige nord for Vejle. Der var rigtig mange af holdene der bare kørte tilkørsels stykket, som noget der bare skulle overstås. I denne første rutebog, var det alle de discipliner vi skulle køre senere, så vi valgte at bruge tilkørslen som træning. Der blev ikke slækket på koncentrationen inde i vognen på noget tidspunkt på tilkørslen, som var på 107 km. Så da vi nåede Ulkjær var vi varmet godt op. Vi var ellers lige ved at komme i tidsnød på det sidste stykke fra Grejsdalen. Da vi så skulle ud på A-13 var der selvfølgelig masser af trafik, men vi nåede det lige. Det var en rigtig flot tur i det fine efterårsvejr.

Her havde vi så 1 times pause inden vi startede ud på det 175 km lange historiske løb. Den brugte vi fornuftigt til at studere ruten meget grundig. Vi kørte over Uldum, Brædstrup, omkring Mossø til Rye og videre til pause i ”Bilernes Hus” i Silkeborg. På denne første del af ruten havde vi et par steder lidt problemer med at afgøre rute forløbet i et par små byer, men det lykkes da for os, selv om vi fik lidt travlt de næste minutter, men at hente den tabte tid.

Så var det 30 min pause, og der blev serveret kaffe og kage inde i Bilernes hus. Herfra kørte vi nord ud af Silkeborg, over Engesvang, syd om Ikast og Lind til Mål inde på Messen ”Biler for alle” i messecenter Herning.  Vi havde ganske bestemt ikke godt af den pause, for vi startede med en fejlkørsel efter kun ca. 3 km. Heldigvis opdagede vi efter ca. 500 m at vejen gik mod sydøst i stedet for sydvest. Så var vi igen bag efter på tid. Heldigvis var de to hold der var kommer foran os, flinke til at give plads på de små veje, så vi fik ret hurtig styr på tiden igen. Så var vi lige ved at køre forbi et skilt, der stod frit fremme, uden at se det. Uha - uha. Så vi tog os sammen og undgik flere problemer op den sidste del af ruten.

Her blev alle deltagere modtaget med champagne, af messecenterets direktør Georg Sørensen med flere. Der blev også uddelt gaver fra Herning by. Alle deltagere fik en fin bog om Herning.
Det var en rigtig flot, men også krævende rute med mange bakker og sving, så der var nok at se til. Vi havde en rigtig fin rytme i bilen under hele turen, så vi var godt tilfredse med vores indsats uanset hvad resultatet blev.
Der var så fælles spisning oppe i restauranten i Messecentret, inden resultaterne blev offentlig gjort.
Det viste sig at vi havde kørt et rigtigt godt løb, og at vi havde vundet klassen ”Sport” med 9 straf point. Vi var ”af” point med et andet hold, men så er det reglen om, at den bil med mindst motor vinder, og det havde vi da deres var en 2 liters. Vores held, men man må også godt være heldige en gang imellem.

Alt i alt havde vi en rigtig hyggelig og fornøjelig dag, sammen med glade mennesker.

Med sportslig hilsen Inge & Troels.