Team Old Time

Besøg hos Nøvling Auto – En oplevelse . . ?14-02-2015

Besøg hos Nøvling Auto – En oplevelse . . ?

Ja, det må det siges, at det var.

 

Onsdag den 11. februar, år 2015, om aftenen, var der 28 personer, der havde trodset det meget milde vintervejr og på forskellig vis, bevæget sig til adressen, Skråningen 2. i Skibbild – Nøvling. På denne dato var det nemlig IMK – klubaften her.

Hov – gik du glip af det ? :-)


Karen & Steen Hansen, havde meget velvilligt stillet lokaler til rådighed for os. Steen, der jo har oplevet mangt og meget, brugte knapt et par timer på at vise os rundt og fortælle om nogle af hans mange oplevelser. Der var fine nye & gamle ting at kikke på. Ferrari, Bentley, Jaguar, Aston Martin, Lamborghini, Mercedes & endelig Opel. Det var nogle af de mærker, der kunne studeres. Lydprøve var der også. Efter en 5 til 7 klik lyde, kom der, med et brøl, også liv i en 12 cyl. Ferrari. Et par Formel 1 biler, var der også. Nøvling Auto har, i tidens løb, været med på udviklingssiden, inden for Teams, med tilknytning til bl.a. Banesporten.

Læs evt. mere herom på deres Hjemmeside – www.n-av.dk


Nøvling Auto var vært ved Kaffen og Inge havde været i gang et par timer i køkkenet, og fået lavet en del lækker kage / lagkage. Mit indtryk af denne aften var, at de fremmødte fik sig en rigtig god og spændende oplevelse. Godt krydret med historier, snak og kaffe / kage. Eller på jysk, hygge. Men det er vel også det, der er meningen med en klubaften i IMK. :-)

Med Sportslig Hilsen Troels – Team Old Time.

Se foto herfra under "Billeder".