Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Årets sidste Tysklandstur.19-09-2015

Vi skriver fredag d. 18. september, og Dansk Tysk Historic Team (DTHT), skal ud i den sidste opgave, i året 2015. Karin & Niels Peder, har valgt at starte i den røde Golf II GTI. Den er så ”ny” (1990) at de kan starte i klasse 5. De forlader hjemstavnen fredag morgen. De vil forbi Kiel og lige besøge Frilands Museet. Her holdt vi middagspause til ”Hansa Historic” sidste år. Fint sted og spændende. Inge & jeg besøgte det i foråret.


Inge & jeg starter sydpå, ved 15.30 tiden. Vi har bestilt overnatning i den lille by Bramstedt. Jeg har på ”nettet” fundet en lille Restaurant, ”Zum Pilz”, der ligger i skovkanten og ”kun” 800 m. fra deres Slotspark og det gamle ”Schloss Rantzau” bygget i 1806. Efter sigende skulle det have tilknytning til gamle Dannevang. :-) Vores valg, er et lille sted med ”kun” 2 dobbelt – og 3 enkelt værelser.  Ved 18 tiden får vi en SMS fra den anden halvdel af fam. Nielsen, at nu sidder de, med en Dunkel Bier i husets ”Biergarten”. Øv og vi bøvler stadig med fredagstrafikken. Vi er først fremme kl. 19.45 efter bøvl med diverse omkørsler. En tur på ca. 335 km. og så 4 timer og 15 min. Uf.


Til stor overraskelse for hele fam. Nielsen, har vores Team venner, fam. Blankenburg, så sent som til middag i dag, også bestemt sig for at overnatte her. På trods af at de ”kun” bor ca. 85 km væk. Det er en rigtig dejlig overraskelse og vi hygger os med dejligt mad, øl og en enkelt ”kommen snaps”. Rigtig hyggelig aften.

Nå, men vi skal jo køre ”motorløw”. Lørdag drager vi de godt 20 km. mod syd, til ”Stadt” Pinneberg. Den er beliggende kun små 20 km N.N.V. for Hamburg. Vi skal deltage i . . .

Som det vil være den trofaste læser bekendt, så består DTHT af to tyske - og to danske ægtepar, og vi bruger vores lille team, til at køre ”Holdkonkurrence” med. I dag må vi desværre undvære Maren & Hans-Peter, da de ”fiser” den af nede i varmen. :-) Løbet i dag er i den tyske kategori – ”mit Ori”, det vil sige efter tyske forhold svære ende. Så derfor er der kun ”sølle” 42 hold tilmeldt. Jo så godt som ingen :-). Efter diverse kontrol og morgen kaffen, ikke at forglemme, ja så er vi på kl. 9.41. På grund af et stort vejarbejde, er der ændring fra Start og de første kilometer og ”Aufgabe 1” udgår, og vi bliver i stedet sat af på opgave 2. Desværre tror K / N. P. at den første skitse ”overlapper” og det koster en skæv rutekontrol, lig med 5 sek. Det skal vise sig at blive rigtig ”træls”. Hele løbet køres på 1:25.000 kort. De er flotte og meget tydelige. Første del er på ca. 87 km og med 2 sekundetaper og med 8 fotoceller. På grund af akut sygdom, må løbslederen desværre aflyse en sekund etape på begge halvdele. Men det kan man jo ikke holde for.


Vi når frem til Middagspausen, som bliver varetaget af det frivillige ”Feuerwehr” i landsbyen Westerhorn. De er vant til at lege med ild og har godt gang i grillen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deres brandbiler er kørt ud i den friske luft, så der er blevet plads til os inde i deres meget rene garage. Efter halvanden times pause må vi af sted igen. Sidste del er på 81 km og desværre kun med 1 sekund etape p.g.a det før omtalte. Der er 6 målepunkter. Hele turen har bragt os i en stor bue mod nord og vest og så tilbage til Pinneberg. Meget afvekslende natur og rigtig mange små veje.


Vi når mål ved 16 tiden. Vores kontroller er rigtige. Og vi er straffet for 2,4 sek. Vel sådan set OK, men det rækker ”kun” til en 7 pl. i klassen og en 9 pl. Generelt. De første 8 hold i vores klasse ligger inden for 2.0 sekund.  Hans-Ulrich / Barbara bliver straffet for 2,5 sek. det bliver til en 3 pl. i klassen og en 10 pl. Gen. Karin / Niels Peder bliver nr. 2 i klassen med 6,8 hvoraf de 5 er en kontrol. Se det ville så blive 1,8 sek. og en første plads i klassen og nr. 5 Gen. men nu bliver det så nr. 17 i stedet. Men en ting er sikker. Deres tider på sekund etaperne er rigtig godt kørt.


Nu er vi så spændte på hvordan vores changer er i ”Hold”. Efter som vi kun stiller med 3 hold har vi ingen at ”smide væk” af. Heldigvis er vores tider så gode at vi IGEN vinder ”Mannschaft” og med et pænt forspring. Rigtig lækkert. Vi har en rigtig god statistik for i år. Vi har deltaget i 3 ”Holdkonkurrencer” og vundet dem alle. Fedt. Efter at vi har fået ”byttet” historier, er dagen ved at være i sin sidste fase og vi fejrer dagen, med en hyggetur ud at spise alle mand.


Søndag morgen sætter vi danskere kursen op af vestkysten og efter mange stop undervejs, der skal jo studeres diverse sjove ting, når vi sidst på eftermiddagen tilbage til det Midtjyske. Vi har igen haft en rigtig hyggelig weekend og en god oplevelse.


Med Sportslig Hilsen. D.T.H.T.  -  Troels.   


Årets sidste Tyske Trofæ.