Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Team Old Time "On Tour Again"05-09-2020

 

Team Old Time, on Tour.


For første gang I år er der nu igen blevet muligt for os, at tage på en kombineret ferie & løbstur, i denne corona tid. Vi skriver uge 36, år 2020. Et år der helt bestemt vil blive husket. Vi har aftalt at mødes med Karin & Niels Peder i byen ”Rinteln”, som ligger ca. 40 km vest for Hannover, onsdag eftermiddag d. 2. sep. Vi har 540 km derned, så vi starter tidligt ud fra Skibbild. Karin & Niels Peder er kørt i går og deler turen i to.  Vi hygger os og leger turister her et par dage.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              

 

Fredag aften mødes vi så med vores Team vennerne (Dansk Tysk Historic Team) Barbara & Hans-Ulrich på ”Hotel Knostmann” i landsbyen Huntenburg. Nu er vi så klar til at deltage i corona versionen af dette års ”Stemweder Berg Klassic” i morgen. Men først skal vi da lige have os en rigtig hyggelig aften, med godt mad og en enkelt øl. Team hygge, når det er bedst.

Egentlig skulle vi havde deltaget i det ”50. Int. Rally Stemweder Berg Historic” fra den 12 – 13 juni. Hvor mange løb bliver lige kørt 50 gange. Til dette jubilæumsløb skulle der havde været kørt Historisk Hastighedsrally & Regularity Rally sammen. Spændende syntes vi. Men Aflyst. Klubben vil så afvikle det i 2021 i stedet, og vi er klar, naturligvis. Så indtil da ”nøjes” vi med Corona versionen.


Så når vi frem til lørdag d. 5. sep. og vores deltagelse i . .

6. Int. ADAC STEMWEDER BERG KLASSIK.

 

Start og mål er i landsbyen ”Haldem”. Området der hedder ”Stemwede”, ligger ca. 40 km. nordøst for Osnabrück. Det er nok, af de fleste danskere, mest kendt for deres ”Rally’s”, og især Kim Bojsen er et kendt navn hernede. Tingene er lidt anderledes end normalt med hensyn til dokument / teknisk kontrol. Men det fungerer nu rigtig fint. Da vi jo er i Tyskland, er der maskepåbud. Også det har vi vænnet os til, til forskel fra nogle tyskere, der måske tror, de er udødelige. Nå, dem om det. 

Der er tilmeldt 45 biler, som også er max, og da al klasseinddeling er sløjfet, er det alle mod alle. Fin løsning. Dog er det lavet en klasse uden Ori og en med. Vi er alle 3 tilmeldt i klassen med Ori og her er der 25 biler med. Ruten er på 110 km. Etape 1 starter med en sekundetape på bare 70 m. og fotocellen skal brydes på nøjagtig 12 sek. Vi bliver straffet på 1/10, nøjagtig som hjemme. Ellers indeholder de første 65 km. en sekundetape og en Ori etape. Disse køres ekstra ud over rutekilometerne og er på ca. 10 – 15

km. De køres på rigtig fine kort i 1:25.000. Den første Ori er rimelig at gå til, dog er der til sidst lige et sted, hvor det er en fordel at holde tungen lige i munden. Men fin første etape. Så er der en times pause i byen Rahden.

På 2 etape er der en lidt længere og noget mere ”tricket” Ori etape. Men dog løsbar. Ruten og vejvalget er rigtig fin, og vi kommer rundt i området af de mindste ”gedestier”. Lige som det skal være. Vi når tilbage til mål igen kl. 16.33. Og vores lille Team er de 3 første biler i klassen, der når tilbage. Nu bliver det jo så spændende, hvordan det er gået. K-NP har alle rutekontroller med hjem. Det har vi andre to også, men T-I har 2, og HU-B har 3, ekstra kontroller med hjem. Heldigvis er det som her hos os. De er straffri. Puha der er vi heldige. På sekundetaperne slipper vi også helt godt igennem. Men inden resultatet bliver offentliggjort, skal vi lige klare en lækker middag og så med stor tålmodighed vente på resultatet. Der er nok kommet en ”ged” ind i

kontrolrummet, skulle man tro. Når men ”pyt”.

 

    

 

De tre Foto er fra DGS-Photo.

 

24 - Hans-Ulrich & Barbara.

25 - Karin & Niels Peder.

26 - Troels & Inge.

 

 

 

 

 

Endelig ved 20.30 tiden sker der noget. Og resultatet bliver som følger.:

Ja, som i kan se bliver der ikke ”givet ved dørene”. De første 6 biler inden for 1,01 sekund.

Vi (DTHT) vinder også holdkonkurrencen i kamp med to andre Hold. Her har vi dog lagt en afstand på 4,49 sekund til nummer to, og yderligere knap 1 sekund til nummer tre.  Så flot kørt af vores lille Team.

Så nu er det hjem til vores Hotel. Vi indtager hele baren og stiller vores pokaler op. Her holder vi så nu en lille ”sejrsfest”. Også her nede er der ”lukketid” ifølge corona reglerne. Så vi kommer i seng til en fornuftig tid. Vi skal jo kører hjem i morgen.

Vi er tilbage i Sunds / Skibbild ved 18 tiden søndag. Vi har igen haft en dejlig tur sammen med glade mennesker. Til sidst vil vi ønske for jer alle, at i undgår kontakt med den ”fæle fætter Corona”.

Med Sportslig hilsen ”Team Old Time” – ”Dansk Tysk Historic Team”.  -  Troels.