Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Dagli’ Brugsen Lime Løbet.28-11-2020

 


Vi er heldige ”igen”. Endnu et O-løb kan blive afviklet, om end det er under corona regler og uden ”social kontakt”. Men helt sikkert bedre end ingenting. Det er ”Århus Automobil Sport” med Renée & Hans Ole i spidsen, der står for ”løjerne” her i dag. Så det skal nok blive sjovt.

Som vanligt, fristes man næsten til at sige, ankommer vi ”kun” 10 min. før vores starttid, til P-pladsen ved ”Dagli’ Brugsen”, i landsbyen Lime, på det vestlige Djursland. Lige tidsnok til at få de udleverede startnumre sat på og gjort klar inde i bilen.

Løbet er på 50. til 65. km. alt efter klasse. 32 mandskaber har fundet plads i kalenderen, til at deltage. Heraf 4 mandskaber fra IMK. Det er fam. Søndergaard & fam. Hedevang, i klasse M. og her i kl. C er det fam. Rosenlund, dog med tilkøb af en ”Juul-Godballe”, og fam. Rolighed. Løbet er jo sidste afd. af JFM (jysk-fynsk-meskerskab), og kun få af medaljerne, har fået navn på forhånd. Så det er med at stramme ballerne og lave et godt resultat venner. Så har vi vist formaliteterne på plads og kan trille ud på ruten.

Og jeg ved ikke hvordan de højere klasser ser ud, men her i C klassen får vi skam ”kam til vores hår”, må jeg sige. Uf det er svært men sjovt, og vi hygger os, selv om vi må arbejde hårdt for ”føden”. Turen er lagt nord og øst for Lime, og landskabet er meget forskelligt. Her er det hele. Også små og store gårde må holde for. Og rigtig mange opgaver er ”signatur” afgørende. Forstået på den måde at en enkelt lille signatur, det være sig et træ, en bygning eller noget helt tredje, er afgørende for den rigtige rute. Et blink med øjnene og straks er vi kørt forkert.

Undervejs når vi da også lige at underholde os med en lodsejer. Til en start lidt kedeligt, men det ændrer sig heldigvis, efter nogle minutter og et telefon opkald. Ja det ender såmænd med, at han er rigtig tilfreds. Super.

Vi gør, hvad vi kan for at kæmpe os til tops, men denne gang er Poul & Bjarne suverænt godt kørende. Så vi må tage til takke med en 2 plads. Men desværre langt bagefter, ja der er hele 134 point op til dem. Så rigtig flot kørt. Her i C klassen har skruen nok lige fået en omgang for meget, da der er rigtig mange strafpoint til os alle. Men sjovt det har det nu været alligevel.

Mål er på en plads ved en gård nordøst for Lime. Her får vi en kuvert med idealrute m.m. Vi kikker ruten igennem og skal faktisk forlade område hurtigt. Det gør vi så. Os fra IMK følges ad, og kører lidt nordpå, op til Assentoft og Ebel-Å Grill. Her er det muligt at sidde inde og spise aftensmad, mens vi får byttet de gode historier. Rigtig fint og super hyggeligt. Og en dejlig afveksling.  Samtidig kan vi følge med i ”Live” resultater på mobilen.

I M klassen må fam. Søndergård se sig ”forvist” til en 4 plads, men her ligger de tæt i toppen. Fam. Hedevang smutter flot ind på en 8 plads i denne ”hårde” klasse.  Men dagens resultater er nu slet ikke så ringe, skal det vise sig, efter at mesterskabsregnskabet er gjort op. Det bliver til hele 3 medaljer af sølv, til os fra IMK.

Harald & Jan får sølv i kl. M. Bjarne & Sabine får sølv i kl. C. Og endelig får IMK sølv i Holdkonkurrencen.  Så flot af IMK syntes vi.  Og vi har igen haft en god oplevelse med vores Sport. Desværre ikke sammen med alle de hyggelige mennesker vi plejer at mødes med, men dog med ”lidt” socialt afstands samvær.    

Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Troels.