Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

JULEHILSEN26-12-2020

 

T. O. T. Julehilsen

 

Ja endnu et år er snart gået. Igen i år, får vi en grøn / grå jul. Men hvad, det er jo helt normalt ”dansk”. Vi har igen oplevet en masse i vores lille Team, og haft nogle dejlige timer sammen med dejlige mennesker, både her og i Tyskland. Men desværre ALT for lidt. Året er jo gået med den forbaskede Corona. ØV – ØV.

Med Dansk-Tysk-Historic-Team, har vi haft nogle fine, men få oplevelser, men dog tilbragt nogle dejlige timer sammen. Vi har deltaget i 3 løb i Tyskland i år. I de 2, har vi deltaget med vores team – D-T-H-T.  Det er blevet til 1 førstepladser. Rigtig fint. Men det bedste er nu, at været sammen med vores dejlige team kammerater og alle de andre oldtimer venner. Så det håber vi MEGET på at vi igen kan i 2021.

Jeg startede med at sige at vi igen har ” oplevet en masse”. Ja det er rigtigt, og på trods af corona’en eller netop derfor, er der blevet tænkt nye tanker. Specielt har vi kastet os ud i de Virtuelle ting.

Under første nedlukning lavede vi en Team tur til Sønderjylland. Vi medbragte godt humør og proviant. Det blev hen over sommeren til flere ture. Det var også her vi for første gang rigtig fik ”kontakt” med den Virtuelle orienteringssport. Niels Peder og jeg deltog i et 6 ugers løb i det vestlige Tyskland. En stor oplevelse. Ditte & Niels Peder og jeg kørte 2 danske løb også.

Hen over efteråret, har vi så deltage i ”lidt” Oldtimerløb og ”lidt” Orinteringsløb, under strenge corona regler. Også en Oplevelse, om end vi da helst ville have været dem foruden. Hjælp til et par DM Rally er det også blevet til. Her under en Hyggelig dag med Hr. Jan Gintberg. (nok kendt af de fleste fra TV). Her under anden nedlukning, ja der har jeg deltaget i et ”julekalender løb” med 24 små Ori etaper. Igen rigtig sjovt.

I vores lille Team starter vi det nye år ud med deltagelse i Dasu’s ”Vinterturneringen”, 4 afdelinger og de 3 er tællende. Derudover har vi et 4 uger løb, det ”1. Int. Virtuelle Winterfahrt” og så et 1 dags løb, det ”2. Int. Virtuellen NAC-Ori”. Og så håber vi jo MEGET på at vi kan komme ud og køre igen.

Som det sidste i denne beretning, kan vi oplyse, at vi er gået i gang med at lave et ”hyggeløb” for Aros forsikring, til deres 100 års jubilæum. Det kører med lidt held den 29. maj.  Nu vil vi ønske Jer alle en rigtig glædelig Jul og et god Nytår.

Mange julehilsner fra Team Old Time. – Troels.