Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Finalen - CC-Cars Dasu Classic24-10-2020

Succes til IMK – VFM – LOMS

Trods nye Corona-restriktioner, meldt ud af regeringen lige op til løbet, havde ”Danmarks Mette” denne gang ( og sikkert klog af skade ) ventet med at lade de nye tiltag træde i kraft til efter weekenden.

Det gjorde det lige nøjagtigt muligt for LOMS (Lemvig og Omegns Motor Sport ) at afvikle finalen i CC-Cars – Dasu Classic. Løbsledelsen havde ellers udfordringer nok i forvejen. En del af ruten var nemlig blevet spærret fredag eftermiddag ( Vejarbejde ) Hvilket betød ændring  af 3 sider i rutebogen. Ifølge pålidelig kilde, blev arbejdet med at samle rutebøgerne igen, først afsluttet Lørdag morgen kl. 01:00 – Så da første deltager blev sendt afsted ud på de 215 km kuperet rute rundt om Lemvig, var det med en komplet rutebog – uden ekstra rettelsesblade og tilføjelser – FLOT - kort og godt. Samtidig var der naturligvis bekymrede deltagere, der spurgte ind til om der nu var styr på ”Corona-sikkerheden” i løbet. Det var der absolut, har jeg ved selvsyn konstateret.

Lemvig ligger i et af de smukkeste hjørner af Vestjylland og det er næsten for nemt at konstruere en smuk og alsidig biltur her. Ruten var super med gode veje og hastigheden var skruet betydeligt ned mellem sekundetaperne, som var lagt ud på steder hvor en gennemsnitshastighed på 47 – 50 km/t ikke udgjorde noget problem for øvrige trafikanter og beboere. Der var 24 Sekundetaper med 42 tidtagninger. Så udfordringer var der rigeligt af. Løbet havde i øvrigt et internationalt snit, idet to tyske hold havde fundet vej til start.

Ole og undertegnede deltog i åben klasse med den VW Polo Fox som sidste gang havde problemer med tomgangen. Det havde Nøvling Autoværksted fået styr på til denne gang. Og da Ole fra starten af løbet havde godt fat på sekundetaperne, gik det rigtig godt. Midt på sidste halvdel af løbet fik vi imidlertid problemer med strømtilførslen til den Box som sender signal fra hjul til speed-pilot App. Det viste sig at være en ”Fejl 40” og selv om vi fik det rettet og speed-piloten til at fungere igen, kostede det 4 max-tider og dermed måtte vi overlade førstepladsen til Ursula Gerken / Christian Kuhr  ( VFM – Verein Für Motorsport )  Og de kørte endda ”kun” med simpelt GPS-Baseret udstyr. Men næste gang…………..

Gerd Uwe Drescher og Richard Lehr havde bilen ”fyldt” med det rigtige målegrej, men ramte ikke dagen, og måtte nøjes med en plads midt i feltet i sport-klassen.

Det eneste ”rene” IMK-Hold, Poul og Hanne var skarpe hele vejen, og vandt både finaleløbet og den samlede sejr i turneringen. Så altså Guld til IMK ( Ikast Motor Klub ) i Touring-Klassen. I expert-klassen var Harald Søndergaard chauffør for Jørgen Skjøt fra RAS ( Randers Auto Sport ) og de kørte en 2. plads hjem kun 2 sekunder fra førstepladsen.