Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Virtuel Motorsport. 09-12-2020

Virtuel Motorsport.

I denne Corona befængte vinter, er der heldigvis stadig rigtig meget at glæde sig over. Også inden for motorsporten. I Team Old Time deltager vi i flere ”Virtuelle O-løb”, både i Danmark og Tyskland.

Lige nu er undertegnede med i det tysk O-løb, ”1. Kupferstädter Adventskalenders” som har ”OldtimerClub-Stolberg e.V.” som arrangør. Det er bygget op som en ”julekalender”. 24 låger, lig med 24 små etaper. Ingen klasser – Alle mod Alle. Hver aften kl. 22:00, kan næste dags låge åbnes. Den skal så afleveres senest næste aften inden kl. 22. Hvis ikke, er man udegået på denne Etape. Ved point lighed er den, der har mindst på tiden bedst. Det er kun her, at tiden kommer i betragtning. Ellers er det kun straf på ruten, der tæller. De 23 bedste etaper er tællende til ”Julemesterskabet”. Det er svært, men sjovt. Vi er 33 deltagere. Og i skrivende stund, er der lige indkommet et delresultat. Jeg befinder mig i øjeblikket på en 15. plads. Vel egentlig OK, syntes jeg.

På mandag (14-12) stiller Ditte & Niels Peder (sammen) og jeg (alene) op i 1. afdeling af denne vinters ”Papirløb Turnering”. 4 løb hvoraf 3 er tællende. Vi deltager i kl. C. og her er der lige nu tilmeldt 19 og i alt indtil videre 57. Første løb laves af - Bernd Thrysøe. Det skal nok blive sjovt. Sidste tilmelding er på lørdag den 12. dec. Du finder mere info her.: https://www.facebook.com/groups/14601455361/?ref=bookmarks eller hos Bernd.

Den 6. feb. er undertegnede tilmeldt et tysk O-løb, ”2. Virtuellen NAC-Ori”, lavet af klubben Niederrheinischer Automobilclub Duisburg e.V. Løbet starter kl. 15:00 og skal være afleveret søndag morgen kl. 9. Herefter er der straftid for aflevering frem til kl. 24. Tilmeldingsfristen er 4-2-21 og det koster 5,- € i startgebyr. På nuværende tidspunkt er vi 3 tilmeldte her fra Danmark. Men mere herom, når vi når frem til februar. Se info om løbet her.: http://www.nacduisburg.de/e-ori.html Så der er også plads til dig, hvis du er modig. Det vil da glæde os.

Dette var ordene for denne gang. Pas godt på Jer selv derude.

Med Sportslig hilsen. – Team Old Time. – Troels.