Team Old Time

Vinter Classic 201415-03-2014

Vinter Classic 2014.

Det er lørdag d. 15. marts, klokken er 7.45, og vi har fået pakket vores Kadett ud af sit vinterhi. Nu skal den igen ud og luftes. Vi skal til Kolding for at deltage i årets ”Vinter Classic” dog i år uden Vinter. Derfor udpakningen af den gamle bil. De sidste år har vi jo deltaget i Toyotaen. J Team Old Time stiller med hele teamet. Karin & Niels P. stiller til start i deres brugs bil – Fiat Punto MultiJet, så må vi se hvor ”Jet” er gemt. Der er Start fra Mekonomen, som også er vært med Kaffe & rundstykker. Der er 40 startende hold i år, heraf 1½ hold fra Norge og hele 6 hold fra Tyskland. Inge & jeg har ikke fået armene ned endnu. J Endelig er det lykkedes at trække en del hold her op, ud over de to hold der plejer at køre Vinter Classic.

Efter kaffen er der lige en del forklaring at tage vare på. Vores regler er meget anderledes end de tyske, hvad vi jo har mærket på egen krop en del gange, når vi har kørt nede hos dem. Men alle er ved godt mod trods de nye udfordringer i det danske. Nu skal vi også ud at køre. Vi har start nr. 36. afg. kl. 11.40. Første etape er på 60 km. og vi kører nord vest ud af Kolding. Over Vester Nebel, Ågård, Gravens og til TK i Egtved. Her er der så lige 10 min. Pause. Vi snakker lige med de konkurrenter der er foran os, og vi kan se vi allerede har misset et skilt. Øv. Men det er på en rigtig god detalje, så det er fuldt fortjent. J Vi forlader Egtved med retning nord. Det er nogle FEDE veje. Turen går over Tørskind, Bindeballe, Randbøldal, Randbøl, Ny Nørup, Førstballe, Lindeballe Skov og til TK ved Uhe. Det er lige i det område man har ”forbudt” lige veje. J Turen er på 56 km. Vi får igen lige en kort pause, fint. Vi starter ud på sidste etape mod mål i Billund. Den er på 36 km. og går lidt zig-zag ned til Billund. Her er der en noget ”speciel” sekundetape i det Sydøstlige industrikvartet. Kortet er i 1:7.500 og den er 4.615 meter lang. Den skal køres med 31 km/t. overkommelig ikke. Men nej. Der er mange små detaljer på kortet og det viser sig noget sværere end forventet. Men sjov. Vi når frem til mål i Billund Idrætscenter kl. 15.31.

Nu er der dømt ”madtid”. En fin Buffet står der til os alle. Det er helt sikkert godkendt.  De tyske hold er også alle nået frem til mål. Med forskelligt resultat, men de udtaler alle, at de har haft en god tur med sjove veje og flot natur. Der er en del at lære og ikke mindst ”at huske” af danske ”særheder”. Lige nøjagtig sådan vi har det hos dem.  I vores lille Team bliver det til en 4 plads i Sport til Karin & Niels P. og det blev til en 7 plads til os i Expert. Der er nok lige lidt rust der skal bankes af tror vi. Men et rigtig fint løb Lars Palle og co. der har fået strikket sammen. Snakken går lige frem til ca. kl. 17. inden vi får os taget sammen til at bryde op. Det har været en dejlig dag og en rigtig god oplevelse.

Med sportslig hilsen fra Team Old Time. – Inge & Troels.