Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Uggerhøj Løbet21-06-2014

 

Uggerhøj Løbet 2014.


Solen skinner og der er en frisk, men skarp, nordvesten vind. Vi skal mødes med Karin & N.P. ved Ikast kl. 7.30. I dag skal vi til Højbjerg for at deltage i 2 afd. af FDM-DASU Classic – DM 2. Der er kun tilmeldt 36 hold, heraf 14 i Expert og 13 i Sport.  Vi har start kl. 10.10 og Karin & N.P. kl. 10.17.


Løbet foregår syd og sydvest for Århus i et rigtig flot og meget kuperet terræn. Vi er omkring bl.a. Moesgård, Nors, Saksild, Mårslet, Stjær, Alken, Ejer Bavnehøj, Hylke og Virring, inden vi når mål i Hørning Hallen efter 235 flotte kilometer. Vi får kørt 119 km sekundetape.

 

Inge og jeg får en rigtig skidt start på løbet. Jeg starter med at dreje til højre hvor Inge siger til venstre. Da vi slet ikke er kommet ud af vores ”morgen trance”, opdager vi først fejlen efter en lille kilometer. Det var så den sekundetape. Dog er vi heldige og indkasserer ”kun” en max tid. Men men, på sekundetape to er den gal igen. Igen er vi drejet forkert af, denne gang dog ikke en hørefejl, og igen kan vi ”nøjes” med en max tid. Vi tager lige en hurtig, men alvorlig, snak. Nu må vi vågne op og tage os alvorligt sammen, eller kan vi jo lige så godt køre til pause og drikke kaffe. :-) Det hjælper og resten af løbet kører det for os igen. Men desværre for sent. Vi må indkassere 79 stfp. Heraf de 50 stfp. På de to max tider. Øv. Det rækker til en ”fortjent” 8 plads.

I sports klassen er heldet heller ikke med Karin & N.P. De kører forbi et skilt – øv – og bliver ikke rigtig skarpe på tiderne i dag. De må ”nøjes” med en 13 plads. Så alt i alt ikke lige en god dag for Team Old Time. Der er plads til forbedringer, må man sige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto tekst:  - Selv om der blev arbejdet med tingene både før og under løbet, hjalp det lige lidt.

Igen er løbet lang og hastighederne er for høje i forhold til terrænet. Det undrer os, at det nu er anden gang af to mulige dette sker. På DASU’s informationsmøde i vinter var det netop disse ting der var på tale. Men uden virkning må vi sige. Der er også denne gang O-finter på sekundetapen, - hmm, det var også et punkt på mødet.

Nå, men løbet er rigtig godt tilrettelagt og bortset fra de nævnte ting et rigtig godt løb. Rigtig god mad, under hele løbet, ikke at forglemme. Alt i alt har vi igen haft en rigtig god dag i en flot dansk natur og blandt glade deltagere.

Så mange hilsner fra Team Old Time. – Inge & Troels.