Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Ole Nielsen24-05-2014

Team Old Time på forårstur 2014.


Der er lørdag morgen d. 24. maj. 2014. Team Old Time har sat hinanden møde på Søby Rasteplads kl. 6.30. Vi skal til Rudkøbing på Langeland for at deltage i årets første ”FDM-DASU Classic”. Nemlig ”Ole Nielsen’s Mindeløb”,  nok af mange bedre kendt som, ”Ole Gulerod”.  Vi når fem kl. 9.00 og efter diverse tjek, er det tid til en gang velfortjent morgenkaffe i Langelandshallen, som er dagens ”Rally Centrum”.


Karin & Niels P. har start nr. 46 og vi nr. 47. Der er tilmeldt hele 51 hold. Rigtig fint efter danske forhold. Ruten er på 233 km.  i alt. Heraf er der hele 124 km. sekund etape. Løbsområdet er Langeland og Tåsinge.  
Vores start er kl. 10.46. Vi kører mod syd, af de meget små og kringlede veje. Første etaper er på 50 km med hele 4 sekund etaper. Sekund etaperne går fint, men det skal gå rigtig hurtigt på de små Pålideligheds stykker imellem dem. Uf det går for stærkt, syntes vi. Men vi når det. Vi når frem til Bagenkop. Her er der så frokostpause.

De efterfølgende 2 etaper bringer os tilbage til Langelandshallen og Eftermiddagskaffen. Det er blevet lidt bedre tid mellem sekund etaperne. Vi fortsætter op til Tranekær Slot inden vi vender og kører ned og tager Langelandsbroen til Siø og videre til Tåsinge. Vi er en tur rundt på det meste af øen, inden vi rammer Mål kontrollen i Bjerreby.

Nu er der Forfriskninger og hygge hjemme hos Anni & Kurt (del af løbsleder Teamet) og det er her, hvor  Ole’s køkkenblå VW Boble, pokaler og meget andet spændende, er blevet til et lille fint ”museum”. Der er meget spændende at se og læse her.  Det har været en rigtig god og flot tur. Godt tilrettelagt og uden ”lumre” finter. Der har været 26 hemmelige kontroller. Et passende antal til de kilometer sekund etape. Mindre kunne det ikke være. Så det er godkendt. Eneste ting vi gerne så ændret, er hastighederne. De kunne efter vores mening og terrænets beskaffenhed, gerne være sænket med  5 – 10 km/t. og stadig ville løbet være rigtig godt.


Der er nu transport tilbage til Langelandshallen. Her er der, som Hr. Jan Søndergaard så rigtig siger, ”når man læser Troels’s referater, er det her dagens højdepunkt” nemlig en dejlig stor og lækker Buffet.


Så til resultaterne. I Sport ligger de første 7 hold inden for en straf fra 59 sek. og til 100 sek. Her har Karin & Niels P. lagt sig på en flot 5 pl. med 87 sek. Godt gået synes jeg. I Expert ligger der 5 hold fra 30 sek. til 43 sek. Inge & jeg trækker en 4 pl. Det er også godkendt, mener vi.
Da vi jo skal stille til start i Schleswig med hele vores andet Team ”Dansk Tysk Historic Team”, i morgen tidligt, ja så må vi desværre straks efter maden drage videre på vores ”Forårs tur”.  Turen fortsættes i Hr. Roligheds beretning fra ”19.ADAC Wiking Historic 14”.


Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.

 Ekstra:    ( Desværre er videolyden  plaget af støj )wink

Et par enkelte gode og reelle finter, hører sig til på løbets pålideligheds-del. Du kan se hvordan Karin og Niels P. klare finten og scorer bogstav "S"  HER      ( Efterfølgende "bommer" de så en vendemulighed - heldigvis er den ikke skiltet ! )

Jævnligt er der planlagt grusvejskørsel i Danske Regularity Rallies ( Pålideligheds-Løb)  Det kan altid diskuteres, om deroverhovedet skal forekomme grusveje i historiske P-løb, og hvis - så skal hastigheden være lav, og vejkvaliteten god.    -      Denne her må være en "smutter" se hvorfor    HER