Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

12 Int Classic Car Challenge29-06-2013

FDM-Dasu Classic 3

Dansk Historisk Motor Klub - DHCM - havde i år skåret løbet ned fra 2 til 1 dag. Det var en succes. Ikke mindre end 54. mandskaberhavde tilmeldt sig. Tror faktisk det er noget nær rekord i et dansk Historisk P-Løb.


Denne gang var Ditte frisk, og da Dasu på min opfordring, havde slettet hende på klasseindelingslisten, kunne vi deltage i Touring-klassen. En passende sværhedsgrad til en "begynder" observatør. Troede jeg !


Løbet startede med en god gedigen maskinkontrol hos Shell i Lunderskov. Her blev intet overladt til tilfældighederne. Rart med kompetente folk også på denne post. Herefter var der tripkontrol på transportetapen til Vejen, hvor der var morgenkaffe og senere start fra den gamle idrætshal.
Løbsledelsen havde lavet 2 åbne klasser for mærkeklubber, men ingen havde tilmeldt sig, ud over 2 mandskaber i begynder, hvilket måske ikke var så galt endda.
Løbet var nemlig pænt svært, med en del skrappe finter og høje hastigheder i forhold til vejenes beskaffenhed. Enkelte finter, også i Touringklassen, var alt for O-løbs agtige efter min smag.
Ditte kæmpede bravt med at løse opgaven, så hurtigt, at vi ikke kom for meget bagefter. Hun gjorde det rigtig godt, men opgaven var simpelthen for svær for en "nybegynder" Jeg skulle til gengæld presse Golfen mere en godt var, for nå tidskontrollerne. Det lykkedes da heller ikke alt for godt. De hullede grusveje, havde en del af skylden herfor.


Vi missede 5 skilte, 3 på finter og 2 som ikke var der, eller som vi ikke havde set. Af de 5, blev de 2 slettede, og da vi også havde en pænt tidsforbrug endte vi med 131 strafp. på en 8.Plads af 16
Det var ikke lige et løb som gik vores vej og heller ikke specielt befordrende for en begynder-observatørs selvtillid.

Dasu nyhedsbrev om løbet :  http://www.dasu.dk/c/document_library/get_file?uuid=b6fa4e42-cb86-45e2-b10c-bc56a730fa49&groupId=15207


Men vi ryster støvet af os og springer på hesten igen, og satser på at nå top5 i et eller andet løb.

Mvh

Niels Peder