Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

På vej til Stemweder Berg Historic 2013.17-09-2013

Den tyske klub - Automobilclub Stemweder Berg e.v. im ADAC. -  har netop fejret sit 50 års Jubilæum i år. Klubben har haft rigtig travlt i år med mange forskellige arrangementer. Klubben er kendt, også af mange danskere, for at lave gode og svære Rallyes.  Dansk teams har med held deltaget i deres løb, både i rally og historisk rally. Mange danske hold har hentet metal i denne klub. Kim Boisen & Dan Johannsen blev i det ”43 Int. ADAC-Rallye Stemweder Berg” i juni, klasse vinder og nr. 2 gen.  I det 41 Int. ADAC-Rallye Stemweder Berg Historic 2011,  lykkedes det - til stor overraskelse for dem selv, - Troels & Inge Nielsen, at blive nr. 2 i deres klasse og nr. 7 gen.  
 
Det ”43 Int. ADAC-Rallye Stemweder Berg Historic” afvikles d. 28. september i området øst for Osnabrück. Løbet er på 235 km. heraf 74 km. sekund etape. Rallyet er kend for sin store sværhedsgrad. Hver millimeter skal regnes med. Der findes ingen regel om at der skal være 10 % længere/kortere som herhjemme. hvis den ene mulighed er 78 mm og den anden 76 mm, ja så er der ingen tvivl. 76 er mindre en 78. Så det gælder om at gøre sit arbejde grundigt. Sekund etaperne afvikles med fotoceller, og straffes i 1/10 sekund, så også her skal man holde tungen lige i munden. Team Old Time deltager med begge hold, så det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå.

Der skal også køres holdmesterskab, så Barbara & Hans-Ulrich kommer også til Stemwede, så der kan stilles hold i "Dansk Tysk Historic Team".
Ellers er "Team Old Time" rigtig på tur. Søndag d. 29. sep. deltager teamet i et "træf" ved Celle. Det er inde på Winsen Museumshofs område og der forventer rigtig mange deltagere. Herefter bliver det tid til et par dages ferie. Teamet skal blandt andet på besøg hos WV i Wolfsburg, inden det onsdag er tid til at indfinde sig i Lübeck. Teamet skal deltage i det 9 Int. ADAC Hansa Historic.

Mere her om senere.