Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

STJERNELØBET 201326-10-2013

Den store Finale på FDM-DASU Classic 2013. Igen lavet af Kolding Automobil Club.


Dette løb, var der fra hele Team Old Time set frem til. Af forskellige årsager, men med glæde og spænding. I Golfen, var det Ditte der skulle læse kortet. Ditte har ikke kørt ret meget, og ville gerne med ud at køre et ”godt” løb. I Kadetten, var det vores første løb i DK i år. Så der var spænding på i vores lille Team.
Det er lørdag morgen d. 26. oktober. Vejret er ok og turen går til Kolding. Der er tilmeldt 51 hold. Turen er på 230 km. så der skal nok blive noget at se til. Efter kontrol og kaffe, hos Superdæk, er der ved at være tid til start. Det er fra Würth.  N.P. & Ditte har start nr. 24 og afgang kl. 10.24. Inge & jeg har fået det sidste start nummer – 51. (efter ønske) og kl. 10.54.
Da vi skal starte, står der stadig en 7-8 biler (deltagere) på p-pladsen. Det undrer os en del. Nå men vi skal jo ud på de første knap 70 kilometer. Det bringer os af kringlede omveje, en tur til Fredericia og retur til spisepausen hos Würth i Kolding. Her er det tag selv bord. Maden er helt OK. Nu får vi så svar på, hvorfor der var 7-8 deltager tilbage, da vi startede. Der var IKKE lavet rutebøger nok, ja du læste rigtig. Til en DM-finale, er der ikke styr på, hvor mange rutebøger man skal bruge. Ups den er ikke god. Når men de omtalte hold kommer af sted med cirka halvanden times forsinkelse. Alle vi andre, får så vores middagspause forlænget tilsvarende, for at vi kan få samling på tropperne, inden det går ud på sidste det af løbet. Øv hvor var det træls. Men vi fik da tid til at snakke og kikke i vores rutebog igen. Hvad vi i vores Team havde gavn af. Første del var gået fint var vores fornemmelse i begge biler. Eneste fejl var, at løbsledelsen, igen ikke har forstået, at de skal have styr på køretiderne og give tid til, at folk kan køre pænt i beboede områder.

Nå, men vi bliver, ved kaffetid, sendt ud på de sidste godt 160 km. Vi har gjort klar med lys på vores kortborde, da vi jo kan se at vi ikke når frem til mål, inden mørkets frembrud. Turen går sydpå langs kysten, med vendepunktet ved Haderslev. På tilbagevejen kører vi så lidt inde i landet, over Simmersted, Lunderskov til mål på Hotel Scandic i Bramdrupdam.  Turen er faktisk igen en fin tur. Men desværre har løbsledelsen igen, ikke styr på køretiderne.  Ja - ja.

Ved mål viser det sig at N.P. & Ditte har kørt et rigtig fint løb trods besværlighederne. Ditte har kun lavet en fejl, som hun faktisk havde lavet rigtig på kortet, men bare lige ”glemte” at fortælle Niels Peder. Efterfølgende blev dette skilt så slettet, da andre, ikke mente denne detalje var ok. Hvad den rent faktisk var. Det var rigtig flot arbejde af Ditte. Specielt, når vi tager det ”meget” høje tempo i betragtning. Så det er helt bestemt ”Bestået” Ditte.  Vores præstation var til gengæld ”Ikke-Bestået”. På sekundetape 8, som var på 12.200 m. lavede jeg en utilgivelig fejl. Jeg fejl aflæste triptælleren og gav fuld gas ved 11.200 m. Jeg mente vi havde kørt 12.200. Men nej. Efter 800 meter holdt der en hemmelig tidskontrol.  Jeg brokkede mig til Inge. Hvad holder han der efter? Etapen er da slut. Men et kik på triptælleren afslørede, at vi først nu havde kørt de 12 km. Øv – Øv – Øv. For en brøler. 22 strafsekunder og skulle det vise sig. En 3 plads blev byttet til en 7 plads.  Så kan vi lære det, kan vi.

MEN teamets ære reddede N.P. & Ditte. De scorede en rigtig flot 1 plads – FØRSTE PLADS – i Touring klassen. Dog a point (3 st.p.) med Lars Toft & Erik Kjærgaard. De kører ligeledes i en Golf, men fra 1981, så de blev toer efter reglen om ældste bil. Tæt løb. Nummer 3 havde 26 st.p.

 

 

 

 

                     

Selve løbet var en kæmpe skuffelse. Der var alt for mange fejl og mangler. Men vores valg af Tyske løb i år, er nok ikke helt ved siden af. Sådan bliver det nu nok også til næste år. Det afgør vi på et lille Team møde. Nå ikke mere om det. Vi havde en rigtig god dag og maden til Festmiddagen var fremragende. Vi fik snakket med rigtig mange hyggelige folk, og byttet historier. Nu er dette års sæson til ende for ”den grønne Golf” og ”den orange Kadett” mangler lige et løb endnu. Årets sidste. Midnigth Run 2013. som jeg kører sammen med Henning Kristensen, venligst udlånt fra Lemvig og omegns motor sport. Herom senere.


Med sportslig hilsen fra hele Team Old Time. – skrevet af Troels.