Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

NYTÅRSLØBET 13.28-12-2013

 

Lørdag d. 28. december.

Inge og jeg er på vej til Randers. Inge, for at hjælpe løbsledelsen og jeg for at mødes med Lars, som mange vil vide, er min faste makker til Nytårsløbet. Vi to gamle svagelige, nyder at køre dette sjove løb hvert år. Og ikke mindst på grund af de tossede ting, de Randers drenge disker op med. Mødestedet er RAS-klubhuset på Gl. Hobrovej. Da det er en lørdag i år er det blevet til et eftermiddags løb. Nok klog af skade har løbsledelsen givet os en tidlig starttid.

Start nr. 4 kl. 14.06. Skidt med det vi kommer sikkert sidst hjem alligevel, som vi plejer. Starten er fra P-pladsen på Hammelvej ved afkørsel 42 ved Nordjyske motorvej. Vi skal starte med den ”nutids” løbsform. Hvor lang denne del er, kan vi ikke se. Men efter som der er 42 km Oldtimer, og hele turen er 75 km, ja så kan selv vi gætte os til, at vi ca. skal køre 33 km ”moderne”. Det kan godt være, at det er ”nutids”. Men det er kortene bestemt ikke. De er tæt ved at være før jernbanens tid. Vi bevæger os mod syd vest, gennem Haslund, som i gammel tid(også på kortet) hed Haslum. Syd for landsbyen er vi inde og køre nogle 1:10.000 kortudsnit omkring et par store svinefarme (fabrik). Det ene sted må vi lige ”skubbe” til nogle døde grise for at komme forbi. Men intet problem, vi kører jo Toyota :-). I landsbyen Askildrup, kører vi igen 1:10.000. Dejligt tydeligt kort med mange sjove detaljer. Vi når frem til området ved Sønder Borup. Her er der både industri og landligt. Vi kører en del rundt, inden vi igen kommer tilbage til Haslum og videre til industriområdet langs motorvejen ved afkørsel 42. Inden vi slutter ved OTK,en (opgiven tids kontrol) inde på P-pladsen igen. Det var så den nye del. Vi har fået 3 skilte for meget (vil det vise sig ved mål) og brugt 56 minutter ekstra til denne del. Det rækker til en 4 plads af 8 i denne del. Vel ikke så ringe af sådan nogle amatører som os.


Nu ud på den gamle del. Se det burde jo være til at finde ud af. Især hvis vi nu havde læst vejledningen grundigt. Her kneb det lidt, skulle det vise sig. Vi bevæger os syd vest på til Værum, videre over Jebjerg og Væt, til Langå. Her roder vi noget rundt inde i byen, inde vi løser opgaven tilfredsstillende. Turen fortsætter nordpå til Helstrup, Grensten, Stevnstrup, Fladebro og endelig Over & Under Hornbæk, og målkontrollen. Jow, det var noget gammel noget det her. Vi mangler 2 skilte og har 2 for mange, hertil et ekstra tidsforbrug på 51 minutter. Det giver en 5 plads af 8 i Oldtimer. Vi når frem til klubhuset igen kl. 18.39 og som 3 sidste hold af de 26 startende. Så her er alt helt ved det gamle. Vi redder os en samlet 4 plads i klasse B.


Nu skal vi have noget dejligt varm mad. Menu – Grydesteg, med stegte flæskesvær, lækker salat (revet hvidkål med tyttebærsyltetøj, pyntet med røde vindruer) og rigtig sovs til kartoflerne. Hertil rigtig lækkere hjemmebagte krydderboller. En rigtig herre middag.  Vi har igen haft en rigtig dejlig og hyggelig oplevelse sammen. Vi har kvajet os og grint af det. Det er jo kun for sjov. Vi er stadig enige om, at de Randers drenge er nogle ”skidte knægte”. Så bliv ved med det drenge.


Hele Team Old Time
ønsker Jer alle rigtig godt Nytår.
Hilsen Lars & Troels.