Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winter Trail 201810-02-2018

Lørdag den 10. februar, år 2018, er med en bidende kold vind, et par graders frost og kun meget lidt sne. Vi er på vej til Vejen, for at deltage i dette års ”Winter Trail”. Luffe, løbslederen, har ellers lovet pænt med sne. Men det holder altså ikke, ser det ud til. Ditte & N. Peder skal køre lukkevogn i dag, i den lille hvide Polo.

Der er tilmeldt 21 hold, heraf 3 fra Tyskland. Der er blandt de tilmeldte hele 3 nye hold. Dejligt og frisk, at de har vovet sig ud i kulden. Der kommer desværre to afbud. I dag skal vi så afprøve det nye elektroniske tidtagnings udstyr. Det bliver spændende. Vi får alle monteret en lille sender i højre bagrude, og ude på ruten bliver der så opsat nogle, hemmelige naturligvis, ”læsere”. Det skal nok blive spændende. Her ved morgen kaffen går snakken lystigt. Der er mange ”nye” Historier at fortælle, efter de lange mørke vinter måneder.

Ruten, som Luffe har fået strikket sammen, er på 134 km. som bringer os en tur ud nordøst for Vejen, inden pausen, som for øvrigt var lige kort nok. (ingen tid til at indtage livgivende mad, desværre) På første dels tredje sekundetape, kommer vi desværre lige 100 meter for langt, ved en vej fra til højre. Vi må lige tilbage og med den rigtige vej. Da vi jo er kørende i vores Toyota, ja så kan vi ikke ”bakke” vores triptæller. Vi bruger en ”satellit” triptæller på en mobiltelefon, og den har ingen vendegear. Men 200 meter skal vel ikke være så svære at håndtere, vel. Men Jow. Ham ”ratholderen” han kører nu 200 m bagefter tiden, men det skulle være 200 m foran tiden. Klovn. Vi rammer de tre hemmelige rigtig fint ens ”forkert”. 0,31 – 0,31 – 0,30. Så hvis vi havde fået trippet rigtig var det jo ikke så ringe. Nu blev det så til 3 gange en max-tid i stedet. Men vi hygger os. Der er også et par gode O-finter, på pålidelighedsdelen, som vi får med.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så bevæger vi os en tur sydvest for Vejen. Og nu har vi travlt, for forude (ved mål) venter en ”Hemmelig” varm ret. Spændende. Vi får kørt sekundetaperne rigtig og der er igen et par gode finter. Bare en skam de ikke alle er skiltet rigtigt. Vi ser et par hold der ”gratis” kører forkert. Øv, det er ikke så godt. Så her er plads til forbedring. Ellers er løbet OK, af et vinterløb at være. Ja faktisk det bedste i nogle år. :-)

Vi når frem til Mål ved 15 tiden. Nu venter vores ”varme ret”, men der går yderlig en rum tid. Men kl. ca. 16 er der gevinst. Det er helt OK mad og vi er pænt sultne nu. Vi har alle skilte med og ser vi bort fra de tre max-tiden (30 minus 5 i rabat) ja så var vi nok endet på ca. 20 stp. i stedet for de 44 vi nu fik. Men skidt med det. Vi har hygget os og der er jo plads til forbedring, også her hos os.

Efter noget mere snak, vil vi hjemad ved 17 tiden. Nu sner det til gengæld pæn, og det bliver ved til vi når Sønder Omme. Men lige sent nok det kom.

Med Sportslig Hilsen – Team Old Time. Skrevet af Troels.

Ps. Resultater og flere foto her på - www.dhmc.dk