Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Historic Viking Rally12-05-2018

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trods af travlhed på hjemmefronten, syntes Karin og jeg godt, at vi lige kunne ”snige” os til at bruge en dag på deltagelse i FDM-Dasu Classic 2 - Altså står vi tidligt op Lørdag morgen og 05:30 triller vi afsted i den Grønne Golf. Alt udstyret er monteret, så nu gælder det morgenkaffen på Torvet i Slagelse.

Vi har bestemt os for at deltage for hyggens skyld og uden stress og konkurrencenerver ( vi kører ikke alle afd. og tæller ikke med i den samlede stilling ) Det med den afslappede tilgang, går også meget godt, indtil vi kører forkert ud fra TK2 på Herregården Ødemark. som også er selvstart på sekundetape 3 ( 15.000m med 48 km/t ) TAK ! – Så er vi på ”Herrens Mark” OG helt sikre på at vi nu kun deltager for at ”vise flaget”

Resten af løbet kørte vi imidlertid rigtig godt. Og selvom vi tabte en del tid hver gang vi ”ramte” en grusvej, eller der var lidt for mange ”civilister” på de smalle vestsjællandske veje, nåede vi hver gang at hente det igen inden næste HTK. Samtidig kørte andre hold heller ikke fejlfrit. OG til alles overraskelse, ikke mindst os selv, vandt vi Sport-klassen.

Selvom selve løbet ikke var ”Verdensklasse” var arrangementet omkring løbet, godt og festligt. Rigtig god reklame for sporten med klassiske biler. Vi er hjemme i Sunds igen 22:30 og har lagt 648km på tælleren.

Mvh Karin og Niels Peder

 

Se foto fra dagen.

 

Sakset fra VD-Online:

SLAGELSE

14. maj 2018 - kl. 13:38

Masser af mennesker hyggede sig lørdag med at se på både nye og klassiske biler på Nytorv i Slagelse

Lørdag var bilernes dag i bymidten i Slagelse. Lige fra morgenstunden myldrede det med mennesker og biler på Nytorv, hvor man i det flotte forårsvejr kunne opleve både et væld af flotte, nye biler fra de lokale autoforhandlere i Bilbyen Slagelse, og beundre de klassiske biler i Historic Viking Rally, som med start fra kl. 10.00 blev sendt afsted fra portalen på Nytorv.

Folketingsmedlem Henrik Brodersen (DF) var på pletten og svingede flaget og sendte de ca. fyrre biler fra både ind- og udland ud på den 200 km lange, smukke rute i pålidelighedsløbet arrangeret af Slagelse Auto Sport.

Her kunne man genopleve velkendte modeller fra dengang det var før - fra Ford Escort og Mustang til Opel Rekord og Kadett, Porsche, Triumph og mange flere. Turen gik bl.a. til Skælskør Havn og Espe Gods.

I mellemtiden afvikledes på Nytorv Concour D'elegance by Slagelse, en 'skønhedskonkurrence' for klassiske biler (ikke nyere end fra 1981).

Her kunne publikum tillige deltage i en konkurrence om et gavekort på 1000 kr. Vinderen blev Tina Ruzumiak Nicolajsen.

Både i Bilbyen Slagelse og hos løbsarrangørerne glæder man sig over en god og velbesøgt dag i bymidten.

- Et flot arrangement med mange flere mennesker end sidste år, konstaterer Torben Kjerulff, Business Slagelse & Bilbyen.

 

Vindere i Historic Viking Rally blev følgende:

I begynderklassen vandt Torben Weber Andersen og Emilie Weber Andersen i deres Mazda MX3.

I Expert-klassen vandt Lars Hjorth og Simon Hjorth, i deres Triumph TR4A.

I Sport-klasen vandt Karin Nielsen og Niels Peder Rolighed Nielsen i VW Golf C.

I Touring-klassen vandt Benny Rasmussen og Uffe Jørgensen i Porsche 928S.

 

Dagen var arrangeret i samarbejde med Vestsjællandske Distriktsblade A/S på Nytorv 10, med Mediehusets lokaler som rallycentrum.