Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Fredagsløbet: DHMC Classic Tour 2 & NEZ 106-04-2018

 

Anden Påskedag er vejret pludselig på vej fra vinter til forår. Vi har tilmeldt både Golf1 og Golf2 til Fredagsløbet d. 6. April. Men havde egentlig regnet med at køre i ”hverdagsbilerne” idet vejret blev ved med at være vinterlig, med saltede veje til følge. Nu henter vi skyndsomt begge biler i Autogalleriet. Den Røde Golf starter meget trægt og går kun på 3 cylindre, da den endelig starter – Har stået stille for længe. Den Grønne starter derimod villigt – den har jo også været afsted til Motor Show Messe i Februar.

Efter lidt bøvl med at klargøre 2 biler, med diverse udstyr til P-Løb – er vi klar til at hente Ditte i Sdr. Felding ( Arbejde ) og trille til start i Vejen fredag eftermiddag. Karin og Ditte kører sammen i Den Grønne Golf og Niels Peder og Emil kører i Den Røde Golf – Begge deltager vi i klasse ”Sport” og har aftalt at lægge vægten på deltagelse, fremfor konkurrence. Det skal dog vise sig at ”begynderheld” ikke er at foragte.

 

Ruten er på knap 15o km med rigeligt med grusveje, de er dog alle af god 

beskaffenhed.  Vi kommer forbi  Askov, Brørup, Holsted, Hovborg,Tofterup med mål på Hodde Kro. Det er første officielle løb, hvor det nye elektroniske tidtagningesystem til HTKér skal afprøves. Det betyder at vi skal køre helt præcist ”hele tiden” på sekundetaperne, da det er meget svært at ”spotte” HTKérne

Karin og Ditte kører en god tur, og følger den rute de har tegnet. Desværre er det ikke, et par gange eller tre,  den rute løbledelsen havde tænkt, og de ender på sidstepladsen.

Emil har deltaget i en enkelt træningsløb i November 17 – så Fredagsløbet er debut. Undertegnede og Emil kommer skidt fra start, og må lide den tort at ”køre på hjul” fra midtvejs  på første sekundetape og indtil vi igen havde styr på hvor det var at terræn og kort passede sammen. Vi kassere hele den første sekundetape ( 30 Strafp. ) og koncentrere os om at få kort og bil til at være på samme sted. Det lykkedes at komme rettidigt frem til sekundetape 2  - og resten af ruten går fint. Faktisk så godt at vi bliver nr. 2 i sports-klassen, kun slået af Niels Chr. Madsen og Olav Madsen med sølle 2 strafp. – så det må siges at være en flot debut for Emil. På tredjepladsen kommer Benny og Lars Dammark med 5 strafp. mere end os.

 

Hele resultatlisten kan ses her: https://www.dhmc.dk/race/2017/fredagslbet

Med venlig Hilsen

Niels Peder

 

 

 Troels fortæller:

Da Inge jo skal passe sit arbejde, ja så har jeg slået mig sammen med Henning Kristensen fra ”LOMS”. Ruten og deltagerne kan i jo læse i Niels Peders fortælling.  Vi har start nummer 4. og vi har lige lidt Start besvær. Både jeg og bilen. Det er stadig ”luftblandemåleren” der driller. På trods af at vi har monteret en ”lånt”, mens vi venter på at der skal komme en ny fra Tyskland. Biler bliver hen af vejen dårligere, men den holder til mål. Vi bliver bedre og får kørt nogle OK tider, men rigtig godt bliver det nu ikke. Vi smider også lige et skilt i begyndelsen. Men hvad vigtigst er, at vi hygger os i biler. Vi må tage til takke med en plads som nummer 6 i Expert. Ved mål er der så ”æggekage” og den er der nu ikke noget at skrive om. Henning og jeg når Skibbild ved 24 tiden, og jeg fornemmer, at Kadettens motorgang blevet dårligere, men dog stadig på et tålelig niveau. Efter en snak over kaffen, triller Henning nordpå ved 1 tiden. Jeg overvejer at lade Kadetten stå hjemme i morgen og så køre Toyota. Det indebære at vi så skal kører i klasse ”O-løb”, og ikke er med i FDM-DASU Classic.

Med Sportslig hilsen Troels.