Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

JFM4 - Hold-DM - JFM501-09-2018

Sakset fra BOAS – Tekst: Henning Larsen

Grenaa – Løbet blev afviklet lørdag d. 25. august 2018. Løbet var DM5-JFM4 og DJF6. Løbet startede ved Ørum Aktiv Center, og det var med start ” fra kantstenen” og rundt i Ørum By, og videre imod Laen og Glesborg, hvor der var dømt ”by-rundtur” flere gange, dog med ” en afstikker” til Tustrup området, inden vi nåede OTK ved Svapkær. Glesborg blev nok brugt lidt for meget. Det virker som om der er flere hundrede biler der er med i løbet, når vi skal rundt de samme steder mange gange. Herefter var der transport etape til HSM Industri i norddelen af Grenaa, hvor der var restart på en omgang by – industri og havnekørsel. Herefter tilbage til HSM Industri, hvor slutkontrollen befandt sig. Her var der også spisning af lækker mad fra HOED Kro og resultat beregning. Stor tak til Lars og John med familie, for en rigtig god lørdag eftermiddag, i et ny løbsområde for de 36 deltagende hold.

Tekst: Niels Peder

Fra IMK deltog Niels Peder og Ditte med begrænset succes. Vi kørte lidt for hurtigt fremad, i et forholdsvis overskueligt løb. Det kostede hele 5 manglende skilte og vi endte på en 3. Plads. Niels Åge Jensen og Henning Larsen, vandt suverænt C-Klassen men kun en enkelt manglende skilt. Og dermed 50 point til JFM, hvilket sendte Ditte og undertegnede nedad i den samlede stilling i JFM, hvor Bente og Brian med deres 2. plads i dette løb, cementere deres 1. plads i JFM og i DM  - Super Flot – Tillykke. Så må vi andre ”slås” om de resterende pladser i C-Klassen. I D-Klassen deltog Hanne og Poul, med en 1. plads som resultat. De er ligeledes sikre på 1. pladsen i samlet stilling  JFM  D-Klassen.

Alle resultater kan ses HER

Tekstfelt: Autofokus – LøbetHOLD – DM

40 Mandskaber fordelt på ikke mindre end 10 hold, havde valgt at bruge den første lørdag i September på at dyste om den ærefulde titel som det bedste klubhold til Bilorientering i Danmark.

Løbet var i år indbudt af Bjerringbro og Omegns Auto Sport, og der var start hos Autofokus Drastrup, lidt uden for Assentoft. Herfra var der transportetape til Restart i Ørsted. Rutebog 1 var henlagt til området Nord for Ørsted, hvor der ikke har været kørt Bilorienteringsløb i mange år.

Deltagerne sluttede første del ved Udbyhøj, og tog kabelfærgen over Randers Fjord, hvor der var restart og udlevering af rutebog 2. Ruten gik herefter videre nordpå og vestpå til mål og velfortjent aftensmad hos PH-Service ved Mariager Fjord, nærmere bestemt i Assens, hvor Per Hjort var vært med husly og Kaffe.

Løbet var både langt ( 75 km for M-Klassen ) og forholdsvis svært – Men et Danmarksmesterskab, skal der også være ”kød på”  Det betød at resultatberegningen trak ud, men ved 21:30 tiden, kunne løbsleder Frank Kjeldsen og resten af BOAS-Teamet uddele Vandrepokalen til Ikast Motor Klub og hænge guld, sølv og bronze medaljer på de vindende mandskaber.

I må selv gætte 😊

Ditte og undertegnede havde ikke just succes i JFM4 – Så denne gang skulle vi have alle skiltene med hjem. Det gik også fint på Rutebog 1 – hvor vi kun missede et enkelt skilt + en skæv, men efter pause og færgeoverfart, fik vi ikke rigtig fat igen – eller som Åge (Kirketerp) så rammende kunne sige det: ”Nå, I kunne ikke rigtig holde elastikken stram” Det samme kneb i øvrigt også for ham selv og Lars, der ligesom os måtte ned på en placering som nr. 5 i klassen – at elastikken var slap, kostede os så 4 skilte + 2 skæve på Rutebog 2 ☹

Ud over ovennævnte DM – Holdmesterskab, talte løbet også til JFM-Holdmesterskabet og JFM – Individuelt. Samlet stilling i de IMK – berørte klasser kan ses herunder. Alle resultater kan ses HER

Bemærk

1. Harald og Jan kan, på trods af en placering som nr. 8 i M-Klassen, godt nå en topplacering, hvis de kører godt i sidste afd.
  2. Bente / Brian og Hanne / Poul i hhv. C og D klassen, har vundet JFM suverænt.
  3. Sabine / Bjarne har stadig mulighed for en 2. pladsen – men så skal de vinde JFM6