Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

2018-Julehilsen18-12-2018

 

Julehilsen 2018.


Ja så er året 2018 også snart forbi. Hvor tiden dog flyver af sted. I vores julehilsen 2017, skrev jeg, at vi håbede på at få en startplads i ”Europa Tour 2018”. Det fik Inge & jeg og det lykkedes os at vinde vores klasse og løbet generelt. Det er vi lidt stolte af. Ellers har Team Old Time, ikke kørt så meget i Danmark i år. Dog vandt Karin & Niels Peder sportsklassen i ”Historic Viking Rally” i Slagelse. Sådan. Til gengæld har vi kørt en del O-løb (orienterings løb) i denne sommer. Vi har haft 3 forskellige sammensætninger. Emil / Troels. Niels P. / Ditte. Troels / Niels P. Bedst er det gået for far / datter, - Niels Peder / Ditte. De blev en samlet nummer 4 i det Jysk / Fynske Mesterskab. Flot.

Inge & jeg har deltaget i det ”9. Nordeuropäische E-Mobil Rallye 2018”, hvor vi vandt vores klasse. Dog ingen Kina tur denne gang, da de blev fordelt efter forgodtbefinden.

Med ”Dansk Tysk Historic Team”, har vi kørt 5 løb i år. Vi har holdt fanen højt i ”Holdkonkurrencen” og vi vandt, ”Europa Tour”, og for 6 gang i træk, ”Wiking Historic”. Men i ” Int. Oldtimer Rallye” i Hanerau-Hademarschen, som vi har vundet 6 år i træk, ja der måtte vi i år se os henvist til en 3 plads. Så her har vi da plads til forbedringer.

En klasse sejr blev det også til for Niels Peder og undertegnede i ”Nacht der langen Messer”. En ”ny satsning” (en blanding af tysk orientering & dansk historisk) fra den tyske klub ”Verein für Motorsport”, der afviklede løbet for 3 gang. Det var FEDT.

Men det vigtigste er dog, at vi igen har haft rigtig mange gode, sjove og hyggelige ture, sammen med mange dejlige mennesker.

Vi ønsker jer alle en Glædelig Jul & et Godt Nytår. Vi siger mange tak for at i trofast læser om vores oplevelser. Næste års højdepunkter bliver nok N.P. og min deltagelse i det ”15 Int. Coppa de Europa”. Løbet er på nuværende Udsolgt, men vi er med. Ellers er der jo også igen ”Europa Tour”. Og som sædvanlig har vi lige en enkelt opgave tilbage i Team Old Time, Det traditionsrige ”Nytårsløb” i Randers.

Men kom nu godt og hel ind i det nye år. Og pas godt på jer selv og hinanden. Vi ønsker Jer alle en glædelig Jul & et godt Nytår.

Med sportslig hilsen fra hele ”Team Old Time”.  -  Troels.

Ps. Lige igen et lille digt. 

Somme tider går vort lys ud,
men flammen tændes igen ved et                         
møde med et andet menneskeligt væsen.
Enhver af os er den
dybeste tak skyldig til dem,
der på ny har tændt dette
indre lys.