Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Tirsdag aften tur til Horsens22-08-2018

Ud i det Blå, med HAMK.

Tirsdag d. 21. august sidst på eftermiddagen er Niels Peder og jeg på vej mod Horsens. Jan Østergård & Co. har fået den fine ide, at lave et lille aften ”regularity” løb. Eller på dansk. Et lille historisk P-løb. Det er for alle, også nye. De kører så turen uden de 4 indlagte sekundetaper. Og hele turen er på 57,5 km. Lige tilpas.

Mødetiden er kl. 18 hos Toni Hansen, som har et fint lille lokale / værksted i den vestlige industri. Her er der ”disket” op med diverse vand & kaffe / kage, både før og efter løbet. Flot syntes vi. Der er tilmeldt 9 hold, af de ”gamle”. De er dog blevet blandet godt rundt i aften. Der er 1 ”nyt” hold. Vel ikke så dårlig, efter som løbet har været ”hemmelig”, helt frem til ugen før løbet.

Det er Niels Peder der er ”ratholder” i aften, og mig der skal rode med kortet. Vi er kørende i den Grønne Golf. Der er i vores Team blevet eksperimenteret noget med en ”speedpilot” App. Det med noget forskelligt resultat, så N.P. har tænkt sig at afprøve den en gang for alle, i aften. Spændende.

Vi triller ud på ruten, som for hovedpartens vedkommende er lagt vest for den ”Østjyske Motorvej”. Nordlig afgrænsning er rute 185 og med rute 30 som den sydlige. Mod vest når vi næsten ud til rute 409. Rutebogen er klar og tydelig, og som skrevet før, indeholder den 4 sekund etaper, fra 3.000 m til godt 9.000 m længde. Vejene er fine, og der er et flot landskab, vi kører igennem, med flotte udsigter fra toppen af bakkerne. Helt igennem en fin tur til et aftenløb. Ved godt halv ni tiden er alle i mål. Og ”puf”, så er resultaterne færdige, ja faktisk inden de sidste har nået at få skænket en kop kaffe.

Det der med vores App, ja det er nu helt og aldeles slut. Vi samlede hele 27 sekunder på de 8 målinger. Det var bestemt ikke vores fornemmelse ude på ruten. Så nu er det bevist. Den er bestemt ikke nøjagtig nok til at bruge til det her. Men sjovt var det nu alligevel.
Der skal herfra lyde en stor tak og megen ros til Jan og hans hjælpere. Og også til fam. Hansen, der sørgede for forplejning og husly. Det var bare OK alt sammen. En super god ide, som der gerne må gentages, syntes vi. Så jer der ikke var med, ja i gik igen glip af en hyggelig motorsportsaften. Og sent blev det heller ikke. Vi var tilbage i Skibbild kl. 22.30.

Med sportslig hilsen Team Old Time.  -  Troels.

Alle Foto.: Luffe.