Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

32. Int Oldtimer Rallye.08-07-2018

 

Så gik den ikke længere !!!

 

Ja, sådan kan det jo gå. Og hvad handler det så om. Jow, se vi starter lige fra begyndelsen. Karin & Niels Peder, Inge & jeg, er her lørdag d. 7. juli, igen på vej sydpå, i vores gamle biler. Vi skal i morgen deltage i dette års ”32. Int Oldtimer Rallye”, i byen Hanerau-Hademarschen, beliggende ca. 25 km. nord for Itzehoe. Vores første stop på vejen ned, er ved traktørstedet ” Zum Alten Fährhaus” ved bredden af floden ”Ejderen”. Et dejligt, flot og roligt sted, med fortræffeligt mad, der er til at betale. (kan anbefales, hvis i kommer forbi). Efter et par hyggelige timer her, og en go frokost, ja så smutter vi lige de 12 km. ned til Kieler kanalen og med færgen (gratis) over. Vi har lavet ”Team Centrum” på Landgasthof Köhlbarg”. Her kommer Maren & Hans-Peter til. Vi har her en hyggelig aften.

 

Nå, men vi er jo endnu ikke nået frem til ”kernen”. Så derfor lige lidt historie. Siden vores Team ”Dansk Tysk Historic Team” blev dannet, i det herrens år 2011, har (ej deltaget i 2012 da vores klasse ikke var åben) vi vundet ”Mannschaft” (holdkonkurrencen) hver år indtil nu. Altså 6 gange. Så det skal vi nu forsøge på at gøre for 7 gang. Men nemt bliver det ikke, skal det vise sig.

Søndag morgen d. 8. juli. Vi møder fuldtallige op, (alle 5 hold) for vi skulle jo gerne vinde ”Mannschafen” igen i år. Der er tilmeldt 66 hold og vi får oplyst at der er 5 „Mannschaften” tilmeldt. Løbet er på ca. 120 km. og med 4 sekund etaper. Efter diverse papir / teknisk kontroller, er der morgenkaffe hos det ”Freiwillige Feuerwehr”. Kl. bliver 9 og der er førermøde. Igen i år er der fra løbsledelsen lavet nye tiltag. Igen med hemmelige tidskontroller, som vi finder ok. Igen med ”på forhånd ukendte snit hastigheder. De oplyses ved start. Desværre har løbsledelsen ikke taget højde for, at når man bruger hemmeligt målinger, ja så er det rigtig vigtigt, at der inden er en Tripkontrol, så vi kan se forskellen på opmålingen og vores triptæller. Ellers er det jo rent lotteri, om vi kan få tingene til at passe. Især på de lange sekund etaper.

Nå, men vi skal jo på ”tur”. Starten går kl. 10. Vi kører sydpå til Schenefeld og så vest ud. Desværre så viser det sig allerede på den første WP. (sekund etape) at målene ikke stemmer overens med de af løbsledelsen opgivende mål. Resultat, forkerte tider. Dette gentager sig desværre hele dagen. Især på en ellers udmærket rundstrækning, i et skovområde, går det helt galt. Vi kan stille sidde og se på at målet skrider mere og mere. Vi prøver at kompensere på differencen, men det er rent gætværk. ØV. Vi kommer af de flotte snirklede (som på Fyn) veje frem til færgen over kanalen, ved Hochdonn, og herfra af den nærmeste omvej frem til middagspausen på ”Nindorfer Hof” ved Meldorf.  Frokoster er til UG med kryds og bolle.

Vi bevæger os nu ud på eftermiddagsdelen. Vi kommer syd øst om Heide og videre østpå til Albersdorf og frem til færgen ved Oldenbüttel. Her på sydsiden af kanalen er der så mål i landsbyens ”Gasthaus Gosch”. Vi modtages med ”portal & champus”.


Som forventet er vores resultater ikke opløftende. Men hold nu op med det pylder. Det er jo lige for os alle. Bare træls at det er ”held”, der afgør et ellers fint løb. MEN konerne i klubben har igen i år vist deres fortræffelige bagekunst. Her ved mål er der lækre kager i overmål. Det kan de bare det der. Super flot og lækkert arbejde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå, men til resultaterne skal vi jo også, selv om det er ”lotteri”. Barbara & Hans-Ulrik bliver nr. 1. i deres klasse og Maren & Hans-Peter nr. 3. I vores klasse bliver Hans-Jörn & Hans-Jürgen nr. 5. vi nr. 6. og Karin & N.P. nr. 8. Se, det er bestemt set bedre. :-)

Og nu til den vigtige holdkonkurrence. Se, der må vi jo indrømme at vi denne gang har fået listelige klø, af både Neumünster & Schleswig. Resultatet bliver følgende.  

1. MSC Neumünster               78,42.

2. AC Schleswig                     84,25.

3. Dansk Tysk Historic Team    87,61.

Så nu ved I hvad det var, der ”IKKE GIK”.

Nu har vi igen haft en dejlig weekend, også på ”trods”. Dejligt, at vi kan hygge os med gode / sjove oplevelser.
Så med sportslig hilsen. Team Old Time.  -  Troels.