Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

GPS-Prøveløbet.12-01-2019

 

GPS-Prøveløbet – Fyn.


Vi skriver lørdag den 12. januar, og jeg har en aftale med Hr. Poul Juhl-Godballe, nede ved Transportcenteret, lidt nord for Vejle. Vi skal til Fyn, nærmere bestemt Fjeldsted Skovkro. Her holder DASU deres kursus i denne weekend og i den forbindelse afvikles der et GPS-Prøveløb. Poul og jer er lige nysgerrige, så vi har naturligvis tilmeldt os nyheden. Det forlyder, at det ikke skulle have noget med O-løb at gøre, men være nytænkning. Spændende.

Vi ankommer naturligvis i så god tid, at vi har tid til at nyde en dejlig frokost, inden vi skal til at arbejde. Vi er eneste mandskab, der er tilmeldt udefra. Ret utroligt egentligt, at der slet ikke er nogle af jer, der tør prøve kræfter med noget ny. Man fristes til at tænke på et lille stykke fjerkræ. :-) Nå, men pyt. Kursusdeltagerne er trangsudskrevet til at deltage. Vi er så 15 i alt. Vi har fået start nr. 111. Men på grund af at vi ikke kan få en ”lille abe” til at virke, låner vi en mand med en mobil, der virker. Så nu hedder vi så ”Ove Andersen” og har start nr. 107.

Ove putter vi i bagsædet og da Poul jo normalt er kører, får han tilbuddet om at styre. Men nej, han kaster sig modigt ud i en ny rolle som Observatør. Der er kun en klasse. Nemlig den svære MAB. klasse. Poul er nyoprykker fra kl. D. til kl. C. hvor jeg også er. Men på med ”vanten”. Vi hjælper hinanden, så går det nok. :-) Ruten er på lige godt 20 km og med to små etaper. Lidt skuffet opdager vi at det er O-løb, men i en ny indpakning.

Vi starter med at aktivere start på mobilen. Efter lidt elektronisk startbesvær kommer vi af sted. Fidusen er nu, at på udvalgte punkter, står der ”MP” ved siden af rubrik nummeret. Når vi mener, at vi befinder os der, skal vi markere dette på mobilen. Når vi enkelt gang møder en rutekontrol, ja så har vi en liste med bogstaver, (på mobilen) hvor vi så vælger det, der står langs ruten og markere det. Straks er det husket. Og så fremdeles. Ved den opgivende tidskontrol, er der ikke en levende sjæl. Vi holder bare ind der, hvor den er markeret og trykker på mobilen. Tiden huskes og vi fortsætter. Ligeledes ved mål.

Straks vi har trykket ”mål”, kommer vores foreløbige resultat og et lille kort over hele turen, hvorpå vi kan se vores fejl. Denne del er nu ret smart. Der er lidt ”antenne / signal” fejl, men hvis vi ser bort fra det ja så har vi ”kun” to gange trykket forkert ind på ruten. Vel ok, når man tænker på, at det er os der har kørt ruten. Ove, på bagsædet, har meget diplomatisk ikke blandet sig i vores afgørelser.  Her under kan i se en kopi af en side i rutebogen. Vores ”mål-kort og resultatlisten der jo begge kom på ”mobilos”.

Vi sætter kursen retning vest og skilles igen ved Vejle. Vi er enige om, at vi har haft en spændende og hyggelig dag i hinandens selskab. Synd der ikke var flere af jer, der tog med.

Med sportslig hilsen. Troels. – Team Old Time.