Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

”Reserve” med Held.19-10-2019

 

”Reserve” med Held.

Hvis du har en ”lille” jæger i maven, ja så er det næsten livsvigtig at komme ud med ”bøssen”, for at se om der skulle være en ”spurv” eller to. Forklaring følger naturligvis.

Men først lige lidt info. Da min ellers gode chauffør Emil, har valgt at spille golf, i stedet for at køre O-løb med sin Farbroder, ja så er der jo ingen at køre 6. afdeling, af JFM med. Jeg bestemmer mig tidligt for at køre med ”mig selv”. Altså er jeg tilmeldt som både kører & observatør. Det går jeg og glæder mig til. Det skal nok blive en anderledes oplevelse.

Så en dag ringer Sabine. Hun mangler en makker, da lokomotivføreren skal ud og kikke efter ”spurve”. Og da Bjarne & Sabine er med i top 4 i C-klassen, ja så er det en meget dårlig ide ikke at deltage. Men jagt er nu engang jagt. Så derfor søger Sabine en ”reserve”. Det bliver vi hurtig enige om, og vi får fordelt rollerne inde i bilen.

Der er to IMK mandskaber i C-klassen, der er med i top 4. Guldløbet er kørt, men de tre resterende skal ”slås” om sølv & bronze. Også i B-klassen er der spænding. Her er der et IMK mandskab med i top 4. Her er alt åben. Så det afgøres på dagsformen.

Vi når frem til den 19. oktober 2019. Det er Kjellerup og Omegns Motorklub, der står for opgaven og starten er hos Cafeteria- Kroen, ved Hampen. Så vi har sat hinanden stævne her. Vi aftaler, at vi vil satse på at køre den rigtige rute, og så lade tiderne være som de nu kan blive. Efter ganske få kilometer har vi fået samarbejdet til at virke, og vi arbejder os stille og roligt gennem de 55 km. rute. Hertil kommer to transport etaper. Om den, der er mellem de to rutebøger, kan fortælles.: Vi skal af de nærmeste omveje fra Gludsted og til P-pladsen cirka 1. km syd for indkørslen til Nørlundbanen. På denne ”transport” er vi mange der er ved at løbe tør for ”tid”, selv om vi har strammet elastikken meget op. Nå, men vi synes nu det går hæderligt og ved målkontrollen i Fasterhold, bliver vi enige om, at det var sjovt og vi har gjort det godt. Så nu må vi til mål i Ejstrupholm Hallen, for at se om løbslederen er enige med os heri.

Om resultatet for klubhold kan i læse et andet sted i klubbladet, så vi kikker kun på de individuelle resultater. I klasse M bliver Harald & Jan nr. 2. og Jesper & Svend Erik nr. 3. Flot. For Jesper & Svend Erik udløser det en samlet 5 plads.  I klasse B er Bente & Brian et af de 4 mandskaber der skal ”slås” om metallet. Det bliver til en 4 plads for Bente & Brian, desværre. Kampen er ”benhård”. Slutresultatet.: De tre medaljetagere ender alle på 193. point, og Bente & Brian må ”nøjes” med 192. point. Så kan det vist ikke blive ret meget tættere. Spænding til det sidste.

Så til klasse C. Reglerne siger at man må skifte ”makker” 1 gang i turneringen, og stadig få point. Det bliver Bjarne & Sabines held. Det viser sig at vi har fået alle kontroller med hjem, men desværre har vi brugt for meget tid. (sådan var vores plan jo). Vi ”taber” med 17 strafpoint og må ”nøjes” med en anden plads. Men vel godkendt vil jeg mene. I forhold til medaljer, ja så forbedrer Bjarne & Sabine deres anden plads og de får Sølv. Desværre for Niels Peder & Ditte, glider de lige nøjagtig ud af medaljerækken og bliver nr. 4. Lige som hos Bente & Brian, har de sølle 1 point op til bronzen. Og jeg er tilfreds med min femtedel af sølvet. Og det var en hyggelig og god oplevelse, at køre en tur med Sabine. Igen en dejlig dag.

 

IMKs eneste individuelle medaljetager i JFM. Sabine & Bjarne.


Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.                Foto.: Bjarne Andersen.