Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

NYTÅRSLØBET 201928-12-2019

 

                

 

 

 

Nytårsløbet 2019.

 

Sædvanen tro, er N.P. og jeg nu på vej til Randers, her lørdag d. 28. dec. for igen, igen, at deltage i årets sidste motorsportsoplevelse. Nytårsløbet med RAS som arrangør. Drengene laver løbet, og pigerne laver den dejlige mad, der venter på os ved mål. Lige noget for os.

Der er tilmeldt 25 mandskaber og heraf har de 17 mod nok, til at prøve kræfter med Oldtimerdelen. Det er ”gammel O-løbs regler fra 1980 – 90. Rigtig sjov synes vi. Løbet er samtidig finalen i både MJT (Midtjysk turnering) og i IMKs klubmesterskab. Så der er da lidt at køre om. Vi er 3 modige hold fra IMK.

Efter kaffe og småkager, er vi klar til starte fra kl. 13.30. Den gamle del (39. km.) bliver kørt syd for Randers. Turen er fin og vejene fine. Dog synes vi at vi savner nogle ”sjove” opgaver her i den gamle del. Det behøver ikke alt sammen være så traditionelt. Lidt humor skader ikke. Ved Årslev (syd-øst for Randers) starter vi på den nye del. De ca. 40. km. bevæger sig nu mod nordøst og nordvest, op til mål i Assentoft. Også her er det fint, når man lige ser bort fra, at der i C. klassen faktisk ikke er ret meget andet end tekstopgaver, og mange med ca. 10 tekstordrer pr. kortudklip og et par stykker når helt op på 24. Godt der ikke var nogle ”uerfarne” deltagere med. Efter vores opfattelse bør C. kl. indeholde en blanding at tekstopgaver og punkter. Og i D. kl. faktisk ”kun” punkter, med enkelte tekst opgaver. Nå, men det var min holdning.

Efter en transport tilbage til Randers Auto Sports fine klubhus i Borup. (lidt nordnordvest for Randers) Er det blevet tid til kaffe og snak. Vi får tjekket vores skilte, og som vi jo godt fornemmede ude på ruten, ja så var det ikke vores dag i dag. Sådan er det jo. Der er gode dage og mindre gode. Men vi har hygget os og fået julemaden rystet på plads. Resultaterne for os fra IMK bliver følgende.

Kl. M.
Harald & Svend Erik.      Old – 3 pl.  Ny – 2 pl.
Kl. C.
Sabine & Bjarne.           Old – 1 pl.  Ny – 2 pl.
Troels & Niels Peder.      Old – 2 pl.  Ny – 6 pl.  

I MJT lykkedes det os (T-N.P.) lige med hiv & sving, at blive nr. 2. Og IMKs klubmesterskab bliver suverænt vundet af Bente & Brian, så vidt jeg kan regne ud. Så et stort TILLYKKE til Jer.

Nu mangler vi så bare det vigtigste. Maden. Igen får vi lækker aftensmad. Mørbrad gryde med gemyse og kartofler og god sovs. Og når det bliver krydret med sammenværd med dejlige mennesker og gode historier, ja så ”blywer det nok æt møj bejr”. Vi kommer igen den 28. dec. 2020.  Rigtig godt nytår til Jer alle.

Med sportslig hilsen. Team Old Time.  -  Troels.

Fotograf.:  Bjarne Andersen.    Mix af Bjarnes billeder.:   Troels.

De suveræne vindere af Oldtimer delen - Børge & Jørn, med 1 stp.