Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Jahreshauptversammlung02-02-2019

 

Generalforsamling i
Dansk Tysk Historic Team
Den 2. februar 2019. i Eckernförde.

Lørdag den 2. februar klokken 12 mødes hele teamet på ”Hotel Siegfried-Werft” i Eckernförde. Her bliver vi indkvarteret næsten alle sammen. Hans-Jörn & Hans-Jürgen må desværre hjem igen i aften. Efter et glas dejlig varm Glühwein, ude på havne terrassen, ja så begiver vi os ud på første etape og frem mod tidskontrollen ved ”Methmanns Mittagstisch”.

Mødetid klokken 12.30. Nu er det tid til dagsordnens første punkt.: En ”Rustikaler Imbiss” eller på dansk, ”Frokost”. Her efter er det vores ”Ærespræsident Hans-Peter”, der holder en hjertelig velkomsttale. Nu er der så en livlig debat om løst og fast, krydret med gode historier. Næste punkt er en hyggelig trave tur gennem den hyggelige lille by. Nogle går til stranden, nogle ser ”Sankt-Nicolai-Kirche” og andre traver en tur i gågaden.

Kl. 15. mødes vi så alle på ”Kaffeehaus & Konditorei Heldt” i midtbyen. Nu er det tid til Kaffe & Kage, som er i top kvalitet. Vi er nået til punktet.: Möglicherweise Verschiedenes „Teil 1“. Alt kan diskuteres, og intet vedtages. Igen går snakken fantastisk. Der er en del at snakke om. Herefter traver vi igen roligt gennem byen med retning mod havnen og vores Hotel.

Klokken 17. er det så tid til at genoptage generalforsamlingen. Her udnævner Niels Peder sig til ”Bogholder”, hvad han jo også er, så det er enstemmigt vedtaget. Det står på frem til kl. ca. 19. hvor vi kommer til et vigtigt punkt. Nemlig aftensmaden, efterfulgt af punktet, ”Möglicherweise Verschiedenes“ „Teil 2“. Efter nogle hyggelige og fornøjelige timer når vi på forskellige tidspunkter frem til dagens sidste punkt. Punkt 11.: Afhængig af almentilstand. – Sengetid.

Søndag morgen kl. 9.00 er der så fælles morgenkaffe. Her bliver det besluttet at udnævne Hans-Jürgen til ”Teamfotograf” og Hans-Ulrich til ”Turneringsstrateg”. Efterfølgende blev jeg ”Løbskoordinator”. Det er en dejlig skyfri morgen. Og næsten vindstille. Herligt. Vi får pakket vores sager over i vores biler og afleveret værelserne. Nu er det så tid til at bevæge os ”over vandet” og kigge på ”fiskemarkedet” der afholdes en gang om måneden her langs havnen. Der er mange boder med alt muligt, både tingel tangel og ok ting. Ved 13 tiden er vi alle klar til at tage hjem, og efter en afskeds hilsen, kører vi i alle retninger. Vi har haft en rigtig hyggelig Weekend sammen i vores lille Team.

Hilsen – Troels.                   Foto fra turen findes i vores Billede mappe.