Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

FDM - Dasu Classic 201901-11-2019

 

Niels Peder.:

Team Old Time gjorde ikke det store væsen af sig i FDM-Dasu Classic i år.

Det blev kun til deltagelse i to afdelinger. I første afdeling.: Hindsgaul Classic, blev Ditte og undertegnede nr. 2 i Sport-klassen og i 2. afdeling.: Historisk Viking Rally, blev Karin og jeg nr. 6 i Sport-klassen. SÅ havde Karin og jeg planlagt at deltage i Finalen, men der kom en flytning af min mor til plejehjem, lidt i vejen.

Troels / Inge nåede ikke nogen af FDM-Dasu Classic afdelingerne. Nåe-Jo for resten, Troels var observatør for Richard Lehr i CCC – FDC3 da hans normale andenkører - Gerd-Uwe, var blevet syg. De blev nr. 14 i Expert.

Det gjorde imidlertid andre IMKér – Poul / Hanne havde til sæsonen, klargjort en hvid Golf 2 1,8 GT fra 1988 – Så skulle der forsøges en slutplacering i Touring-Klassen. De startede ud med en 4. plades i 1. Afd.  – Men derfra gik det så mere stabilt fremad, med 2 andenpladser – et ”flop” i 4. afd. og så 2 andenpladser mere. Altså 4 tællende 2. pladser og 192 point. Som så, symbolsk nok, gav dem en Sølvmedalje ( 2. plads ) i slutstillingen. Kun overgået at et andet Begynderhold fra sidste år, som så med 198 point tog guldet i Touring. Slutstillingen i alle klasser kan ses her nederst på siden.

Hvad blev der skrevet om finale-løbet..:

 

Anni og Kurt.:

En rigtig efterårsafslutning!

Så blev det finale dag for FDM DASU Classic, helt eksakt lørdag den 26. Oktober

Til jer, som fravalgte finaleløbet – der gik I glip af en rigtig

god dag! Med Hans Ole og Niels som løbslæggere og med erindringer

om gode oplevelser fra tidligere år, kører man til Århus med høje forventninger om et spændende og tempofyldt løb. Og det holdt helt stik!

 

Skulle vi alligevel give et lille ”grynt” så måske en smule mere tid til kørsel igennem landsbyerne. Hvis vejret havde været havevejr, kunne det måske godt ha’ givet lidt irritation hos beboerne i de hyggelige små landsbyer.

Et ”magert” felt på 32 deltagere fra hele landet, heraf halvdelen der var eksperter, gjorde turen til start i Lime, nord for Århus.

Det aktive køkkenhold i Lime forsamlingshus diskede efter løbet op med en 3 retters menu, hvor præmieoverrækkelse for selve løbet skete efter forretten, præmier for FDM DASU Classic turneringen til klassevindere, klubhold samt overrækkelse af HP vandrepokalen blev overstået efter hovedretten, og hjemturen satte i gang efter vi havde nydt desserten en stor portion is.

Tak til Hans Ole og resten af løbsledelsen, officials og køkkenpersonale i AAS for et rigtig godt tilrettelagt finaleløb og service i det jyske.

 

Touring

1. Torben Weber Andersen Emilie Weber Wellendorf BMC

2. Poul Juhl-Godballe Hanne Juhl-Godballe IMK

3. Michael Kristiansen Michael Andersen ASKH

 

Sport

1. Per Vilslev Erik Andersen DRC

2. Benny Koch Hans Oluf Nielsen MKC

3. Niels Chr. Madsen Olav Madsen SMKG

 

Expert

1. Rene Castillo Skjøt Jørgen Skjøt RAS

2. Kim Kjærsgaard Frandsen Jan Østergaard HAMK

3. Lars Hjort Simon Hjort DHMC

 

Klubhold

  1. DHMC