Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Winter Trial DK11-02-2017

Så kom der så småt gang i sæsonen 2017. også selv om det stadig er vinter. Vi kører jo så bare i vores ”normale” biler. (nogle af os) Årets første løb er ”Winter Trail DK” og det er i dag lørdag d. 11. februar. Ja, og som der står, så er løbet ”Luffe´s 40 års Jubilæumsløb”. Rute er fra et Pålidelighedsløb, ”Mazda-løbet”, der er blevet kørt d. 17. januar 1982 og med Vejen & omegns Motorklub som arrangører. Der var Luffe medlem på den tid.

Der er 16 hold, der har valgt at møde op for at ”hylde” Luffe, denne dag. Heraf er der 1 hold fra ”Øen” og 2 hold fra Tyskland. Flot. Dagen starter med hyggeligt samvær over morgenkaffen og Rundstykkerne. Der er højt humør. Der er stil over det og der er også ”førermøde”. Luffe fortæller, at han holder, hvad han lover (sne) og fortæller at vi skal passe på derude, da der er både sne og glatte (læs, meget) veje, derude og det i rigelige mængder. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruten er på 158 km og med 6 etaper. Der er 3 såkaldte ”tulipan etaper”, 2 ”kort etaper” på ”tusse gamle” kort, i et underligt målestoks forhold, 1:70.200. Og endelig en lille ”nutids etape” på bare 9,5 km. Turen er lagt på små krogede veje og bringer os fra Vejen over Gesten, Veerst, Egtved, Tørskind, Bindeballe, Randbøldal og så retur. Ja se, det er jo en rigtig ”herretur”, i det vinterlige føre. Det bliver da også til en enkelt let ”afkørsel” for et hold. Dog kun med ridser til følge. Og vejret er jo helt fantastisk. Køligt (læs rigtig kold i vinden) og flot solskin. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er mål i den ”Gamle Vejenhal”. Her venter der os ”Kartoffelmos og sammenkogt ret”. Rigtig lækkert og dertil Kaffe & Kage. Dejligt. Mens vi venter på resultaterne, laver Werner Stein, en lille ”gæk” med Luffe. Godt fundet på og tilmed sjov. Derudover er der en lille ”erkendelighed” til Luffe fra Fam. Blankenburg og fra Team Old Time. Og så når vi frem til dagens resultater. Det er nok længe siden, at der er uddelt så mange strafpoint, og deltagerne stadig er tilfredse. Det har været rigtig svært / bøvlet, men også rigtig sjovt. Vinderne i de 4 klasser er.


Kl. 1.  Henning & Else Friborg                               91. stp.
Kl. 3.  Michael Kristiansen & Michael Andersen.     390 stp.
Kl. 4.  Olga Lauridsen & Lars Palle.                      100 stp.
Kl. 5.  Hans-Ulrich & Barbara Blankenburg           568 stp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For os i ”Dansk Tysk Historic Team”, er det jo også en meget anderledes opgave / oplevelse. Vi har alle tre hold, haft vores at slås med derude. Karin & Niels Peder, er det hold, af os, der klarede sig bedst igennem. Ja de kører faktisk et godt løb, på trods af de noget anderledes opgaver. De er også i den ”store” klasse på to måder. Både erfaringsmæssigt og deltagermæssigt. De ”lister” sig hjem på en 5 plads i kl. 1 med 365 stp. Flot.

Inge & jeg opgiver etape 5, da vi får os forvildet væk fra ruten. Og da det er en tulipan etape, ja så vælger vi at bruge ”oversigt kortet” og kører til næste OTK. Rigtig dyr løsning på 225 stp. Vi ender på en sidste plads i vores kl. 4 med 391 stp.

Men Teamets ”Ære” bliver reddet på stregen, af Hans-Ulrich & Barbara. På trods af rigtig svære betingelser, som tysk hold, ud i det danske. Der er på starten af etape 5, (den Inge & jeg opgav) efter en god kørt kilometer, ikke mindre end 10 rubrikker efter hinanden, der udgår. Luffe har bare i meterangivelsen, skrevet ordret ”udgår”. Rigtig fint for os danskere, men det forstår en tysker jo ikke, og da slet ikke, når man i Tyskland, har to typer tulipaner. Tulipaner med meterangivelse. De køres naturligt nok, efter mål. Tulipaner uden meterangivelse, ja de skal køres efter ”natur”. Så hvor svært kan det være. Altså må ”udgår”, betyde ”efter natur”. Heldigvis er det muligt, med en ”del god vilje”, for fam. Blankenburg, at kører denne strækning. Flot syntes jeg og rigtig god kampånd. Hans-Ulrich & Barbara, vinder kl. 5. med 568 stp. Og dermed er ”Æren” i behold for vores Team.


Med dette arrangement, er sæsonen 2017 begyndt. Det var en sjov og anderledes oplevelse syntes vi. Der gik nogle af jer glip af noget. :-)  :-)  :-)

Du kan se en lille video ( 5:49 ) fra løbet HER


Med sportslig hilsen. Team Old Time / Dansk Tysk Historic Team. – Troels.