Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Bjerringbro-løbet. O-løb07-06-2017

Bjerringbro Løbet 2017.

Det er onsdag den 7. juni og vandet ”vælter” ned fra en blåsort himmel. Niels Peder & jeg har aftalt, at vi vil køre til Hjermind Gl. Skole, ved Bjerringbro, for at deltage i deres ”aftenløb”. Det er Britta & Hans Kurt, der har lavet løbet og ikke mindst ”Kaffen”, med hjemmebag. Så der skal vi op. Vi kører i N.P.s lille ”rappe” VW Polo WRC. 😊 Det er, hvad vi i vores lille Team, kalder en ”Hyggetur”.

Løber er på ca. 30 km. plus det løse. Lige tilpas, så vi også kan nå ”Kaffen” og historierne.  Der er mødt 14 hold op. Vel OK til et aftenløb. Som sagt regner det i stride strømme ind imellem. Men heldigvis har ”løbslæggererne” tænkt sig om, og de ”få” markveje vi skal bruge, kan alle ”tåle” meget vand. Så det er altså ikke os på billedet herunder. 😊 Men vandmængderne passer så nogenlunde.  

Kl. 19.20 ”glider” Polo’en ud fra P-pladsen ved skolen. Vi sætter ”kursen” NNØ og når frem til Hjorthede. Vi kører på en 1:10.000, her inde i byen. Vi kommer til at holde ved en fin trekant. Hvorfor står der et skilt der, siger N.P. Der skal vi ikke ind. Efter lidt ”køreren” i byen, kommer vi forbi trekanten igen. Og nu skal vi derind. Da der jo er andre deltagere i ”området”, vælger vi ikke at køre derind. Vi skriver Y, som vi mener står derinde. Videre. Vi kikker nu efter en ”opgiven” rutekontrol, og den står lige så fint, der hvor den skal. Meget tydelig i venstre side, står et R.  Det skriver vi. Videre.

Næste stop er Løvskal. Igen et fint 1:10.000 kort. Og en fin tur rundt i byen. Så er det blevet Tindbæks tur til at få besøg, inden vi vender ”skuden” og kører retur til Løvskal og retning Hjorthede. Nu skal vi igen finde en ”Opgiven” rutekontrol, og det ser ud til at være samme sted som på ”udturen”. Jeps, det er det. Men hvad er nu det. Der står to kontroller her. I venstre side et Ø og i højre side vores R fra før. Ups. siger N.P. Det var vist kun i ”gamle dage”, at Opgivende kunne stå hvor som helst, ja selv oppe i træerne. I ”nutiden” skal de stå i højre side. Altså har vi ”nuppet” den forkerte første gang. Ups. Nå, vi sejler videre igennem regnen. En tur i Hjortshøj og så tilbage til Hjermild og Kaffen.

En rigtig fin aftentur. Også selv om vi fik ”kløjes” os til en del strafpoint. Der er nu rullepølse og ost på franskbrød, og endelig en lille ”lækker” kage til dessert. Der bliver livligt byttet historier, og da Knægtene fra Randers ”Poul & Egon” har kørt på nul, (hvad jo er rigtig flot) kommer jeg ”lige til”, i et ubemærket øjeblik, at tilføje en ”Femmer”, så de har 50 stp. og dermed ”kun” en andenplads. Misæren bliver dog opdaget, og den ”skyldige” straks udpeget. Mærkeligt, at de mener det skulle være mig. 😊

Nå, men nu er det tid at vende hjem, efter en hyggelig aften sammen med hyggelige mennesker.

Med sportslig hilsen - Team Old Time.  -  Troels.

 

”Husk det Handler om at have det sjovt”.