Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Julehilsen 201724-12-2017

Julehilsen.


Endnu et år er ved at rinde ud. Og igen har vi haft dejlige oplevelser med vores gamle biler. Årets ”store” tur var for os (4), vores deltagelse i ”Europa Tour” med start i Tjekkiet og mål i Süd-Tirol.  Ellers er det jo nok Niels Peder & Ditte, der har været mest aktive i år. Og det inden for Orienteringssporten, hvor det lykkedes for dem at tilvejebringe en ”sølvmedalje” ved det ”Jysk – Fynske Mesterskab”. Flot.  Jeg kørte et enkelt løb sammen med Emil. Vi deltog i Nybegynder klassen, da Emil ikke har set et kort før. Men Emil klarede opgaven til UG med kryds og bolde, så måske han også bliver medlem af vores Team, på et tidspunkt. Det kan vi jo håbe på.

Ellers har vi slået vores folder syd for den dansk tyske grænse, sammen med vores Team Kammerater i ”Dansk Tysk Historic Team” og det stadig med held. For 6 år i træk vandt vi hold konkurrencen i det ” Int. Oldtimer Rallye” i Hanerau-Hademarschen. Herudover er det blevet til yderlig 2 første pladser, 2 andenpladser og endelig 1 tredje og 1 fjerde plads. Jow det har været en go sommer, på trods af det ”trælse” sommervejr i år.

Årets sidste opgave, bliver det traditionsrige ”Nytårsløb”. Det klarer Niels Peder & jeg. Ellers håber Inge & jeg, at vi igen kan få ”lov” til at deltage i ”Europa Tour 2018”. Det er jo ”løbsledelsen”, der alene bestemmer, hvem at de ”tilmeldte”, der skal have en plads.
Jeg vil slutte af med at sige som jeg ”plejer”. HUSK, det vigtigste er – At vi har det har sjovt og sammen med mange dejligt mennesker, har nogle rigtig gode og hyggelige oplevelser.

Vi ønsker Jer ALLE en rigtig GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR. Kom nu godt ind i det. Vi håber, at vi igen får et oplevelsesrigt år i 2018 alle sammen. Pas nu godt på jer selv og hinanden i vinter.

Med sportslig hilsen fra hele ”Team Old Time”.  -  Troels.

Ps. Lige igen et lille digt.

"Husk at leve livet"
Skrevet af Palle Lykke Ravn.

Husk at leve livet, mens du har det
og være glad for det du har i nuet
Pludslig kan det hele være over,
og så er der ingen fortrydelsesret.
Livet er som en labyrint,  
fyldt med succes og fiaskoer.
Men hvis du er bange, og bare står stille
så vil du fortryde det bittert når du opdager  
hvor meget godt du gik glip af
I din frygt for at vælge forkert.
Gå ud i livet med rettet ryg,
Hvis du tror på dig selv kan du alt!