Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Papirløbet 3. afd.08-02-2022

 

Papirløbet 3. afd.


Det går den rigtige vej med vinteren 21-22. Vi er nu nået ind i februar, og det er stadig en mild vinter. Og heldigvis, med de høje priser på opvarmning.  Vi tager nu også hul på den sidste halvdel af denne vinters ”Papirløbsmesterskaber”. Denne afdeling er henlagt til det midtjyske, og har Jan Søndergaard fra IMK, som løbslægger. Ja så her er vi jo på ”hjemmebane”. Det plejer jo ikke at være nogen fordel. Nu får vi se.

Startstedet er beliggende ”på vej”, lidt nord for landsbyen Studsgård. Det er vel på grund af ”corona”, at vi ikke skal starte henne i Studsgård Minihal. Der er nu 79 deltagere fra 3 lande. Det er 12 modige svenskere og desværre ”kun” 2 modige tyskere.

Nå, men her kl. 19:20 går det løs. Turen bringer os til Snejbjerg, Herning, Herning Hallen, Lind, Nr. Kollund, Nr. Fastrup og endelig til Birk. Og lad os slå det faste med det samme. Det er en hård omgang, i hvert fald her i C klassen. Et blink med øjet, og straks er du kørt forkert. Men sjovt er det nu alligevel. Der er mange drilagtige ting og rigtig mange tætte mål. Og jeg indrømmer straks, at jeg er en af dem der falder for den sjoveste af Jan’s små tricks. Den fine spiral med teksten, ”Pas på I ikke bliver rundtossede”.  Og vi skal slet ikke der ind, men ”bare” til højre rundt om bygningen. Den mulighed ser jeg overhovedet ikke. Jeg har travlt med at finde igennem spiralen. Godt tænkt Jan.

Nå, men efter megen møje og besvær, og med en totalt nedslidt lineal, lykkedes det da at komme frem til målkontrollen i Birk, hen på aftenen. Lidt ”Rundtosset” og godt ør i hovedet. Nu er det tid til en tiltrængt kop kaffe, inden jeg kigger på Idealruten.

Uf, her ses det tydeligt, at jeg har fået ”kam til mit hår”. Men Ditte & Niels Peder har kørt et super løb, hvad man også tydeligt ser af Resultatet. Tillykke. Og meget overraskende og SUPER flot, er vores tyske ven Olaf, på en flot 3 plads. Det er rigtig flot arbejde i et så krævende løb. Også et stort tillykke til Olaf.
Resultatet i kl. C. for IMK.

Jeg bliver nr. 6 og Hanne & Poul nr. 13. Bjarne står på ski, så han har meldt afbud. Der er nok ingen internet i Alperne.

Se det var så igen en dejlig mandag aften, med Papirløb. TAK for det, også selv om vi i klasse C, nok mener - at der igen er lavet en noget for svær C rute. Men vi bruger igen lige ”PYT” knappen. Vi har det jo sjovt. Det er jo det vigtigste. Og der er vel ingen af os, der tager skade af lidt ekstra modstand.

Så op på hesten igen. Og jeg ser frem til finalen og glæder mig til at prøve kræfter med Bernd’s rute, den 7. marts.


Med Sportslig hilsen Troels.