Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Midnight Run12-11-2022

 


Niels Peder og jeg er på vej mod Holsted. Vi skal deltage i det ”18th Midnight Run”. Der er start hos Holsted Biler, og med første mødetid kl. 13.30. Der er tændt op i grillen, og der mangler bestemt ikke noget her. Der er desværre ”kun” tilmeldt 21 mandskaber, men de kommer til gengæld fra 4 nationer. Norge, Sverige, Tyskland og Danmark. Så det er da flot.

Desværre er Storebæltsbroen lukket i mange timer, med det resultat at 4 mandskaber ikke kan nå frem. Starten bliver ellers udsat 30 min. Men lige lidt hjælper det. Det er ØV. Det er jo naturligvis Dansk Historisk Motor Club der er arrangør, og løbsleder er Niels Oluf Jessen og Peter Jacobi. Turen er på 132 km og med indlagt pause.

Vi har start nr. 5 kl. 15:34. Første etape er på 58 km. og bringer os i en nordvestlig bue tilbage til Holsted. Etape 2 er på ”kun” 18 km. og bringer os nordpå til pausen hos Rikke & Michael Boel Olesen. Her ligger også ”Vintage Farm”. Et meget spændende sted. Kig evt. her www.vintagefarm.dk Her er samlet rigtig mange forskellige gamle ting. De to er også værter ved et godt kaffebord, med ikke mindre end 4 slags hjemmebag. SUPER.

Herfra laver vi så en sydvestlig bue, frem til Mål i ”Den Gamle Vejen Hal”. Vi er fremme kl. 19:49. Snakken går livligt, og der er nu Mørbradgryde og kaffe. Dejligt. Turen har været fin og ligeså sekundetaperne. Vinderne i de forskellige klasser bliver. . .

Elite. – Lars & Poul. Expert. – Henning & Else. Sport. – Gerd-Uwe & Richard. Touring. – Arne & Søren. Begynder. – Frederik & Anto. O-Løb. – Troels & Niels Peder.

I dette løb er der også kamp om at være bedst på sekundetaperne. Her er det alle mod alle. Det mandskab, der har den bedste sammenlagte tid på sekundetaperne, får den store vandrepokal til låns det næste år. Og lige som sidste år, går Pokalen i år ud af landet. Nemlig igen til Tyskland. Gerd-Uwe & Richard har ”kun” 9,0 sekund på de 22 målinger. Flot kørt, men der var kamp til stregen fra både Expert og Touring klassen.

Dette løb er jo også Finalen i ” DHMC CLASSIC TOUR 2022”. Og det må siges, at der her er kamp til stregen. Hele to hold ligger helt lige på alle parametre. Så der bliver to 1 pladser i år. Det ser nu således ud. -  

Delt 1-plads til Poul Bo / Lars og Egon / Poul. Begge med 246 p. Og en 3. plads til Hanne / Poul med 245 p. Så bliver det vel ikke mere tæt. Tillykke til Jer alle.

Så er denne sæson forbi og det er denne hyggelige dag også. Vi sætter kursen nordpå. Nu restere der bare 2 O-løb.

Med sportslig hilsen – Team Old Time. – Troels.

Pausen hos "Vintage Farm"