Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Elbe – Lübeck – Challenge 2222-10-2022

 

3. afd. af ”Tysk Dansk Efterårs Mesterskab”

Klokken er 7.30 lørdag morgen og Niels Peder kommer og henter mig. Vi skal til Reinfeld for at deltage i det ”1. Int. ADAC Elbe – Lübeck – Challenge 2022”. Der er samtidig 3. afd. af Tysk Dansk Efterårs Mesterskab. Vores mødetid er senest 12.30. Start og mål er på ”Forsthaus Bolande” og vi har booket værelse hos naboen, Hotel & Gästehaus Freyer. Et super sted.

Der er desværre kun tilmeldt 12 mandskaber. Heraf ”kun” 2 fra Danmark. Det er Lars & Poul, udover os. Løbet er på 136 km. Det er klubben ”MSC Bad Oldesloe” der arrangerer, og løbsledere er Christine & Hajo. Der er føremøde kl. 14. og start kl. 15. Vi har start nummer 43 kl. 15.03. Vi deltager med en Golf II GTI fra 1990.

Turen bringer os gennem Kreis Stormann og til Hertugdømmet Lauenburg. Vi kommer omkring Bad Oldesloe, Schönberg og frem til pausen ved Breitenfelde. Nu er der kaffe og chokolade m.m. Vi fortsætter, nu i mørke, over Sandesneben, Westerau og tilbage til Reinfeld. I landsbyen Steinhorst, er alle beboerne på fakkeloptog, med brandbiler for og bag. Så her går ”motorløwet” midlertidig i stå. Resultatet bliver at de sidse 4 sekund etaper må slettes, desværre. Turen og vejene er fine. Selve løbet mangler lige den sidste afpudsning. Her er der plads til forbedring.  

Vi når mål ved 20 tiden og ca. 20.45 er der aftensmad. Det trænger vi også til. Maden er fin. Beregningen går desværre i sort og må udskydes til søndag. Lidt træls, men den rigtig beslutning, når der nu er gået ”ged” i det.

Resultatet kommer tirsdag, og ser sådan ud.

Nr. 1. Gerd-Uwe & Richard.        65,2 stp.
Nr. 2. Niels Peder & Troels.         65,6 stp.
Nr. 3. Lars & Poul.                     67,1 stp.
Nr. 4. Karsten & Hans.              74,6 stp.

Så kamp til stregen må man sige. Niels Peder og jeg triller hjem over søndag. Både Lars & Poul, Karsten & Hans, smutter hjem efter løbet. Så de har en lang dag på ”kontoret”. Vi har hygget os og haft en fin tur.

Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.             Fotograf.: - Niels Peder.

Flere Fotos i Mappe – Billeder