Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

25 Int Wiking Historic05-06-2022

 

Ja så er vi igen ude at trille med Audi og Hymer (vores campingvogn). Denne gang trækker vi håndbremsen på Aabenraa City Camping. En fin plads i udkanten af byen. Vi snupper lige en lille uge her. Karin & Niels Peder kommer herned i Pinsen. Det ”gamle Vandrehjem”, som ligger her på området, er blevet til Hotel. Så her har de ”unge” mennesker fået et værelse.

Og hvorfor nu al den snak herom. Jow ser I. Vi skal jo til Schleswig d. 5. juni og deltage i deres jubilæumsløb.


Så søndag morgen sætter vi kursen mod Schleswig, lige som 118 andre deltager gør. Starten er hos ”Stadtwerke” i østlige del af byen. Her er der diverse kontroller og naturligvis morgenkaffe. Der er hele 4 mandskaber fra Danmark. Ud over os i Team Old Time, er det en ægtepar fra Karlslunde, på en fin Nimbus motorcykel årg. 39.og et ægtepar fra Ebeltoft, i en flot Volvo P1800 ES årg. 73. Begge mandskaber er gamle kendinge her. Turen er på 116 km, og med middagspause midtvejs.

Det er lykkedes os fra ”Dansk Tysk Historic Team” at stille med 4 mandskaber, 2 tyske og 2 danske. Så vi betaler lige for at være med i ”Der Mannschaftswertung”. Vi har jo en fremragende statistik i dette løb. Vi har de sidste 6 gange, vi har deltaget, vundet Holdkonkurrencen. Dog med stor modstand fra flere af motorcykel holdene og fra holdet fra Schleswig. Der er tilmeldt 4 hold, så det skal nok blive spændende.

Godt forsynet med kaffe og et førermøde, er vi klar til turen.  Der lægges hårdt ud. Starten er direkte på den første WP (sekundetape) inden vi triller ind på ”havnen” til den officielle præsentation. Da vejret jo er strålende, er der mødt pænt med tilskuere op i dag. Førstedel af turen bringer os syd øst på og frem til middagspausen, hos ”Reimers Gasthof” i landsbyen Geltorf. Her har vi nu 5 kvarters pause. Så der er tid til at nyde maden og få en snak om første del, eller fortælle en gammel historie.

Så er det anden del, det gælder. Efter et ”sving” sydpå går det nord over og frem til Missunde og færgen over fjorden Schlei. Der giver naturligvis nogen ventetid, når 118 køretøjer skal færges over af en forholdsvis lille kabbelfærge. (8 personbiler af gangen) Godt der kun er 140 m over til den modsatte bred. Og da det jo er Pinse, er der jo også en del turister. Men ”pyt”, vi sparker dæk og fortæller historier. Vi kommer over og slår en nordlig bue mod vest og når frem til Havnen i Schleswig hen på eftermiddagen. Og var det pænt med tilskuere i formiddags, ja så er der rigtig mange nu. Dejligt.  

Vi når frem til mål og det store kaffebord. Hjemmebagte kager. Mummf. Der er livlig snak og efter noget tid komme der resultater. Og lad det være sagt med det samme. TILLYKKE til Schleswig holdet. Det er endelig lykkedes dem af få en sejr for første gang siden 2011. (vi har ingen resultater fra før den tid). Det er dem vel undt også selv om de har være på indkøb for at klare det. Vi tager til takke med 2 pladsen denne gang. Men vil vende tilbage i 23.

Her er så resultaterne for Mannschaften.:   1. pl. til AC Schleswig I – 7,46 point. 2. pl. til Dansk Tysk Historic Team – 9,48 point. 3. pl. til AC Schleswig II – 31,92 point.

Ellers ser det sådan ud for vores team i de forskellige klasser.

Hans-Jörn Stein & Hans-Jürgen Bauer.                    3 i kl.    6. Gen.
Troels Rolighed Nielsen & Inge Mørch Nielsen.          2 i kl.    7. Gen.
Hans-Ulrich Blankenburg & Barbara Blankenburg.    2. i kl.    8. Gen.    
Karin Nielsen & Niels Peder Nielsen.                        7. i kl.    18 Gen.

Sidst på dagen er det tid til opbrud. Vi er lige forbi ”grækeren” i Tarp. Det er jo tid til lidt aftensmad. Vi når tilbage til vores base i Aabenraa hen på aftenen. Nu er vi godt brugte allesammen. Igen har vi haft en dejlig dag med gode oplevelser sammen med hyggelige folk.


Med sportslig hilsen Team Old Time. – Troels.

Fotograf.: Niels Peder Rolighed.

Billedmappen. Afventer foto fra løbsfotograferne.

Mannschaftpokal 2 plads.