Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Frühling im Märklschen Sauerland15-05-2022

 

Oldtimerløb hos Kiersper Rally-Club.


Søndag morgen tidligt d. 15. maj. Efter et solidt morgenmåltid sætter vi kursen mod syd. Vi skal ned til byen Kierspe og deltage i deres oldtimerløb i dag. Vi har fået tilladelse til at komme senere, da vi ikke har mulighed for at nå frem til mødetiden mellem 8 og 9. Kl. 9.30 er vi der, lige tidsnok til at nå førermødet.

Vi har start nummer 20 kl. 10:20. så det når vi. Der er 20 deltagere i vores gruppe. Løbet her er i den mere Turistiske kategori. Men skam slet ikke uden vinderinstinkter hos deltagerne. Turen er på 109 km med en times middagspause. Første opgave er straks ved starten, hvor der er opstillet en fotocelle. Her skal vi nu krydse ”startlinien” på præcis vores starttid. Altså på 1/100. (de sidste 10 m må bilen ikke holde stille) Vores tid bliver1 0:20,020 = de første 20 strafpoint.

Så triller vi ud i det smukke landskab, her i det vestlige Sauerland. Der er jo et ekstra plus ved at deltage i disse mere ”afslappede” oldtimer løb. Man kommer rundt i hjørner, man ikke selv har fundet frem til. Opgave to, er på en P-plads. Vi skal tilkøre et ”stakit” og stoppe nøjagtig 30 cm fra det. Vi rammer 31 cm og det er så lig med 10 stp mere. (vi er bedste hold her) Ved opgave 3 skal vi finde navnet på 6 forskellige bil modeller. Vi har 4 rigtige = 2 stp. Endelig er opgave 4, at man skal kører på et 250 cm langt og 20 cm bredt bræt, i fuld længde, med begge hjul i højre side. Den klarer de fleste.

Så er der pause ved den gamle ”Knochenmühle” i Mühlhofe. Nu er vi klar til de sidste kilometer. Vi får hele ruten kørt rigtig og også den sidste lille finte får vi med, inden vi igen når frem til mål hos VW Autohaus Knabe i Kierspe. Det har været en flot tur i det meget bakkede landskab. Vi har hygget os og gjort vores bedste. Så må vi se, hvor det bringer os hen. Nu er det tid til kaffe og kage.

Dagens resultater i vores gruppe:

Vi vinder med 0,32 stp. Nr. 2 har 0,43 stp. og nr.3 har 1,02 stp. Så det var tæt løb. Se nederst.

Igen har vi haft en rigtig god dag med en god oplevelse sammen med hyggelige mennesker.


Med Sportslig hilsen fra Team Old Time – On Tour Again. Inge & Troels.

Fotograf.: Privat Foto.  Flere billeder I mappen. Fotograf: Privatfoto + DGS-photo.