Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Bornhöved07-08-2022

8. Int. ADAC Oldtimer und Youngtimerausfahrt.


Det er søndag middag, og vi sætter kursen nordpå mod Bornhöved. Her har løbsleder Andreas Stave igen kreeret et hyggeligt eftermiddags løb. For en lille uge siden blev vi kontakten af Andreas, om vi ikke ville ”rykke” op og starte i kl. 1. - Ori klassen. Vi havde ellers tilmeldt os i Turistklassen. Den er noget nemmere. Vi er med på ideen og noget nyt, og husk, strafpoint gør jo ikke ondt.  

Mødetiden er 13.30 på torvet. Der er tilmeldt 3 motorcykler og 22 biler. Der er en livlig snak og ruten bliver ivrigt diskuteret. Ja vi får rutebogen straks ved tilmeldingen.  Da vi skal deltage i kl. 1. skal vi også køre skitser. Der er 4 styk, som vi nu skal have tegnet af på et stykke overførselspapir. Det skal gøres meget nøjagtig, da det senere skal bruges til at lægge ind på vores 1:75.000 løbskort (oversigtskort). Ellers indeholder rutebogen 3 opgaver på kort. Heraf 2 på 1:50.000 og 1 på 1:25.000. Normalt må vi kun køre på dobbelt stregede veje, med i dag må vi også køre enkelt stregede. Modkørsel og krydsning er forbudt. Endelig er der en specialopgave, der kun kommer i brug ved pointlighed. Alle opgavedele skal forbindes af korteste vej på oversigtskortet.

Kl. 14.30 er vi klar. Turen er på godt 80 km. Opgaven er enkel. – Bornhöved (byskilt ud og ind igen af korteste vej). Jow hvor svært mon det så kan være. Derefter til specialopgaven. Gæt diameteren på den forreste tromle på vejtromlen. Så opgave 1- Skitse A – Korttekst ”Haferhagen” – opg. 2. - sk. B. – sk. C. – opg. 3. - Sk. D. – sk. E. – Ziel. Enkelt ikke.

Jow men træerne vokser jo som bekendt ikke ind i himlen. Turen er spændende og også svær. Den er henlagt på flotte snoede veje og i flot natur. Vi slipper igennem med fem fejl, hvoraf specielt den ene er træls. En rigtig bommert. På opgave 3 skal vi køre fra Pil A (start) igennem stregerne til E (slut) Det er såre simpelt. Kortet indeholder ”kun” 2 streger og så lige en pil, udover A og E. Det får vi nemt kørt. MEN Buh. Pilen er jo ikke nævnt i opgaveteksten og skal derfor selvfølgelig ikke køres.

Vi når frem til mål til aftensmads tid. Det er på Ihlsee Restauranten, i den nordlige kant af Bad Segeberg. Her venter der os en lækker Buffet. Der er igen livlig snak, mens der bliver regnet på resultaterne. Vi bliver nr. 3 af 5 i vores klasse. Det er vi rigtig godt tilfredse med. Præmierne her hos Andreas er altid Proviant af en slags. Vi får en hjemmelavet spegepølse fra den lokale slagter og et glas marmelade.

Hen på aftenen sætter vi kursen hjemad efter en rigtig hyggelig dag og en god oplevelse.

Med sportslig hilsen. Team Old Time on Tour. Inge & Troels.