Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Sonax DASU Classic 6 afd01-10-2022

Det er lørdag morgen d. 1 okt. og den lille røde Polo Fox, er på vej mod Lemvig. Vi skal deltage i 6. afd. af ”Sonax DASU Classic”. Løbet er samtidig 1. afd. af ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab”. Her er Niels Peder og jeg regerende mestre fra 2021. Så vi vil da forsøge at forsvare denne titel. Så vi tænker lidt taktisk. Af den grund stiller vi også op i Poloen. Den er årgang 1991 og dermed, efter DASU reglementet, for ny til at deltage i de normale klasse. Altså må vi starte i den åbne klasse. Hvad vi her fra morgenen af, får en del kommentarer på.

Efter teknisk kontrol i Rom, er der morgenkaffe på Lemtorp skole. Der er tilmeldt 30 mandskaber, heraf en fra Tyskland. Det kunne godt havde været bedre. Vejret er ”Vestjysk” – lidt regn, en del sol og frisk vind. Det er Jan Kuipers & Herluf Bjerg, der står for løjerne, men som sædvanlig på disse kanter, er det meste af klubben med.

Efter et udsøgt morgenbord, er det tid til at begynde på de 195 km. rute. Hertil kommer så lige 35 km. transport. Vi har start nr. 8. kl. 10.07. Formiddagsdelen er på ca. 90 km. og vi er på vestkysten. Ferring, Bovbjerg, Fjaltring og Ramme. Specielt en tidskontrol vagte begejstring. Høfde Q. Et flot sted lige i vandkanten. Der var godt gang i den ude på vandet. Første del er godkendt.

Til Jer, der desværre ikke var med. Se I gik glip af årets suverænt bedste forplejning. Frokosten var til mange stjerne. Hjemmelavet at de gæve Lemvig folk. Så vi er godt mætte (læs trætte), nu da vi skal ud på de sidste ca. 100 km. Nu har vi retning øst og nord over. Turen går over Paris, Humlum, Oddesund, Thyholm, syd Thy og tilbage. En helt igennem fin tur. Nok lige stram nok, i betragtning af de små smalle, snoede veje. Men ellers OK. Niels Peder og jeg har hygget os, og har en god mavefornemmelse. Vi tror det er gået OK.

Tilbage på skolen, er der nu igen lækker mad, inden resultaterne kommer. Vi vinder vores klasse. Men hvad meget bedre er – vi vinder hele Mororløwet. Sådan. En lille motorsvag bil, kan sagtens være med, hvor musikken spiller. Det er hermed bevist.  Og der er nogle, der bestemt er glade for at vi deltager i den åbne klasse. Så vi ikke fratager dem Point.

Resultaterne i klasserne bliver:
Åben klasse:
Niels P. Rolighed, Sunds / Troels Rolighed Nielsen, Vildbjerg, VW Polo Fox, 17,20 point
Expert klassen:
Poul Juhl-Godballe, Ry / Hanne Juhl-Godballe, Ry, VW Golf GT, 18,80 point
Sport klassen:
Bent Mikkelsen, Vejle Øst / Kurt Rasmussen, Hammel, Honda Civic VTECH, 20,50 point
Touring klassen:
Arne Fasberg, Karlslunde / Bent Fasberg, Tune, Hillmann Avenger, 13,90 point (til gen.+2.- 27.80)
Elite klassen:
Lars Palle, Varde / Poul Bo Madsen, Struer, Subaru Justy 2,3 4WD, 40,80 point

Vi sætter kursen hjemad efter en fin dag. Stor TAK til LOMS-folket, for en dejlig oplevelse, ikke mindst kulinarisk. Vores næste opgave bliver 2. afd. det ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab”, - ”Nacht der langen Messer”, med start i Rothenburg (Wümme) Det er ca. 40 km øst for Bremen.

Med sportslig hilsen.  – Team Old Time. – Troels.

Fotograf.: rallypics.dk-Viggo Johansen.     Se flere billeder HER

Vesterhaven med bølgegang. Privatfoto. Fotograf.: Richard Lehr.