Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

4 Int Warsteiner Alt Audi Ausfahrt21-05-2022

 

 

 

 

Køretur & Party

 

 


Vi skriver nu lørdag den 22. maj. Inge og undertegnede, befinder os stadig i det midt-tyske. Nærmere betegnet i ”Hochsauerland“. Vi befinder os ca. 40 km nord for Bad Berleburg, som vel er bekendt af de fleste. Vi finder det super dejligt, når vi kan tilsætte ferien lidt duft at ”Motorløw”, også selv om det ind imellem er fra den lette ende. Bare det er sjovt og hyggeligt.

Og det er hvad vi skal i dag. I Warstein er der en ADAC klub - Motor Sport Freunde Warstein e. V. im ADAC – og her er Marcel Schlöffel løbslækker til en køretur på 72 km.  inddelt i 3 etaper.  

Mødestedet er ved Westkalk’s hovedkontor i Warstein. Vi mødes her kl. 15.30. Der er i alt tilmeldt 11 deltagere til denne tur. Alle er ”Audi ‘er”. Det er frivilligt, om man vil være med på ”fællesturen” eller køre selv efter rutebogen. Vi vælger rutebogen og får den første start. Vi holder et snit på 45 km/t her på etape 1. Den er på 57 km. Efter ca. 30 km. bliver vi dog indhenter af ”feltet”. Så vi sætter farten op, og da vi når frem til etapemål ved klubbens træningsanlæg, ja da er vores snit blevet til 55 km/t. Det er flot natur her.

Træningsanlægget består af to asfaltbane. Medejer er Motor Sport Club Bergstadt Rüthen e.V. im ADAC. Her skal vi nu køre en sekundetape. Længden er 900 m. vi skal ramme 90 sekunder og bilen må på intet tidspunkt holde stille. På ruten er der både bakker og skarpe sving. Fint. Men vi er ikke helt skarpe i dag. Vi må indkassere hele 1,33 sekund. (for tidligt) Uf, hvor er det dårligt kørt, Troels. Vi bliv nr. 6. I toppen er de gode. Nr. 1. har 0,06 sek. nr. 2. 0,09 og nr. 3. 0,18. Super flot kørsel.

Etape 2 er på 10 km. og bringer os frem til løbslederens private bopæl. Her er der kaffe i haven, inden vi kører de 4 km. på etape 3. Vi er nu fremme ved mål, som er hos Warsteiner Camperpark "Zum Bayernstadl". En kombination af en lille Autocamperplads og et fint Bayersk Gasthaus.

Her skal vi så til Party i aften. Marcel har fødselsdag og har inviteret mange gæster. Der er en fin bar og masser af diskolys, tilsat god musik. Det er rigtig hyggeligt. Der er dejlig mad, der er fint krydret. Jow der bliver hygget igennem. Igen har vi haft en ny og spændende oplevelse på grund af de gamle biler. Super. Vi Takker Marcel for at vi måtte være med.


Med sportslig hilsen Team Old Time. Inge & Troels.


Foto.: Privat Foto.    Flere billeder i mappen.