Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

2 + Rema 100023-04-2022

 

IMK med ”TO I EN”


I løbet af vinteren, er der blevet arbejdet med at fremstille to helt forskellige køreture for gamle biler. Jan Søndergaard har strikket en spændende rute sammen, for deltagerne i ”Sonax DASU Classic” Mesterskabet. Dette er 1 afd. af DM 2022.  Men dette løb kan I jo nok læse om andet steds i vores klubblad.

Derudover har Ditte, Niels Peder og undertegnede, alle med Rolighed, som fælles nævner, strikket en flot hyggetur sammen til de deltagere, der ikke har lyst til at konkurrere på tiderne. Vi har brugt meget tid på at finde en afvekslende rute. Deltagerne kommer gennem både fladt landbrugsland, Hede, Skov, Brunkulstipper og Bakkelandskab. Turen blev på 83 km. Så her lidt om denne tur.


REMA 1000 VETERANLØBET


Først vil vi starte med at sige en stor TAK til alle vores frivillige hjælpere. Uden Jeres indsats kunne vi IMK slet ikke afvikle disse to arrangementer. Det var igen en fornøjelse at have Jeres hjælp, som er prof udført. TAK.

Vi i vores del, havde 20 deltagere i gamle biler. Den ældste bil er en Morris fra 1936, og ”nyeste” bil er en WV Golf II fra 1990. Så der er et bredt spænd. Vi starter med morgenkaffe og rundstykker inden det bliver givet afgang. Turen starter med en praktisk opgave på P-pladsen bag motorbanen. Hvad er omkredsen på dette Rat. Svaret er 114 cm. Løjerne fortsætter så i Søby Brunkulslejr, hvor der er nogle turist spørgsmål. Så køres der af de små veje til Harild Hede og herfra til Palsgård Skovmuseum. Her er der en praktisk opgave og en lille forfriskning. Næste stop er på ”Torvet” i Vrads, inden der køres i retning af Christianshede.

Ved 13 tiden er de første tilbage i klubhuset. Og ved 15 tiden har vi resultatet af dagens anstrengelser. Det set sådan ud.

1. Jacob Nørgaard Andersen & Karin G. Attermann. - VW Golf. 1986.    9 stp.
2. Ole & Signe Nørgaard Andersen. - Austin Healey 3000 Mk3. 1966.   16 stp.
3. Rasmus & Michael Larsen. - Adler Trumpf Junior. 1937.                   34 stp.

Deltagerne udtrykte stor tilfredshed med vores arrangement og kom med positive ideer til små ændringer. Alt i alt en god dag. Vi er også godt tilfredse, på nær lige på deltagerantallet. Det er ikke til at få økonomi i løbet, med ”bare” 20 deltagere.  Men mon ikke der er flere deltagere, hvis vi skulle finde på at lave en to’er. En lang dag er til ende.

Med sportslig hilsen fra hele holdet. - Troels.

Se også artiklen ( har også været trykt i Veterantidende ) fra en deltager HER

RaceMedia optog en video på dagen. Du kan se hele TV2 Lokal TV programmet (28min) HER

Og en kort (5 min) "messeversion" - HER

Fotograf.: Viggo Johansen, Steen Kristensen, ”Skarpe Fotos”, har sammen med Niels Peder, taget billeder.
Dette gælder også dem i billedmappen på vores hjemmeside.

De indsatte billeder er af nogle af alle vores hjælpere. Endnu engang - TAK for Hjælpen.