Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Nacht der langen Messer08-10-2022

Team Old Time on Tour Again


Fredag morgen d. 7. okt. og Karin, Inge, Niels Peder og undertegnede, har sat kursen mod Rothenburg –Wümme. Byen ligger 40 km øst for Bremen.  Vi skal i morgen deltage i det ”7. Int. Nacht der langen Messer”. Det er samtidig 2. afd. af ”Tysk-Dansk Efterårsmesterskab 22”. Efter lidt ekstra trafik problemer omkring Hamburg, når vi frem ved 15 tiden. Det er nu 5. gang vi er her på Hotel ”Am Pferdemarkt”. Og de har stadig vores Hold-mærke – ”Team Danish Wikings” siddende på døren. Super. Så vi har et ”Team Old Time” klistermærke med til dem denne gang.

 

Nu er det tid til en go øl, - ”Birra Moretti” -  henne hos Italieneren. Vejret er vi jo super heldige med, igen. Vi har bestilt bord hos Hotellets nabo, ”Restaurant Harmonie”, til 13 personer. Det er til ”Varde klanen”, familien Simonsen / Dammark, løbsledelsen og os selv. Vi hygger os med lidt god mad og en enkelt god øl.

7.Int. Nacht der langen Messer

Her lørdag formiddag er der tid til et besøg på markedet og i gågaden, inden Niels Peder og jeg skal afsted. Start og mål på løbet er på ”Gasthof Waidmann`s Ruh”, beliggende 7 km øst for Rothenburg. Der er tilmeldt 23 mandskaber, heraf 4 fra Danmark. Første mødetid er kl. 12 og første start kl. 15. Vi har start nr. 2. Lars & Poul Bo ankommer som sædvanligt lørdag, fra Danmark af. Men i år er de løbet ind i store tidsproblemer. Oppe ved Hamburg holder de i kø i timevis, og når ikke deres starttid. Da der kommer gang i trafikken, går det over stok og sten. De har den sidste start og kommer afsted med godt 10 min forsinkelse. Noget træls.   

Turen er på 145 km. Vi starter mod sydvest, og laver så en stor bue mod øst og nord. Vi kommer af de nærmeste omveje / små veje, gennem området nord for Walsrode, Soltau og Schneverdingen og retur til Wensebrock. Undervejs har vi 13 sekund etaper og nogle rigtig fine, sjove pålideligheds etaper. Det bliver også mørkt. Jow der er nok at se til. Rigtig fint løb, og godt tilrettelagt. Måske lige rigeligt tid, men det er jo altid et problem, hvis der skal være god tid til at køre pænt og med hensyntagen til de lokale. Så bestemt bedre med go tid.

Vi er fremme ved mål kl. 20.39. Vi har en god mave fornemmelse, lige indtil vi opdager, at vi har glemt at føre det sidste skilt over. Uf, Uf. Nu er det tid til at nyde den lækre buffet. Vi er godt sultne efter turen. De forskellige resultater begynder at komme, og det ser ud til, at vi holder skindet på næsen på trods af fejlen. Mere ærgerligt er det for Karsten & Teddy. De mangler et skilt og havde opdaget det, men tog sig desværre ikke tid til at rette det. Øv, Øv. Det kostede dem generel sejren desværre.

Resultaterne for os danskere ser sådan ud.
Klasse K2.
Karsten & Teddy            nr. 3 i kl.         nr. 3 gen.
Lars & Poul Bo               nr. 5 i kl.        nr. 7 gen

Klasse K5.
Troels & Niels Peder        nr. 1 i kl.        nr. 5 gen.
Benny & Lars.                nr. 3 i kl.        nr. 11 gen.

Vel alt i alt et godkendt resultat. Holdpokalen, har vi i år overladt til tyskerne, da der ikke blev tilmeldt et dansk hold. Vi har haft en god dag og hygget os. I morgen triller vi roligt nordpå igen.

Med sportslig hilsen Team Old Time on Tour.  -  Troels.

Fotograf.: - ps-sportphoto - Peter l. Stech  - Se flere foto  

Link til VFM - Her kan I finde rutebogen (Bordbuch-Teilnehmer) og løsningen (Bordbuch-loesung). Så kan i se, hvad vi lavede. Derudover resultater og andre informationer fra løbet.