Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

3 Int Dithmarschen Classic17-07-2022

 

Så er det igen tid til et smut mod syd. Vi skal til Marne for at deltage i det ”3. Int. Dithmarschen Classic”, i morgen søndag 17. juli. Vi har fundet logi lige ved Markedspladsen. Da det jo er en stor ferie rejse dag, holder vi os klogelig væk fra motorvejene. I stedet får vi en afslappet og hyggelig tur ned tværs gennem landet. Vi træffes med fam. Blankenburg og hygger os lørdag aften i Marne.

Søndag starter med morgenkaffe hos VW forhandlere Eskildsen. Herefter diverse kontroller. Der er 31 biler tilmeldt, heraf 12 i vores klasse. Starten er fra pladsen ved gågaden / busstationen. Vi har start nummer 3. kl. 11:03.

Dette er løb er noget anderledes end de andre vi kører. Hele løbet er en etape, på 105. km. Køretid er 3 timer. Der er godt nok en tidskontrol i Burg, og en i Meldorf, men alle tider regnes fra starttidspunktet. Der er 5 sekundetaper med 9 fotoceller.


Der er en del, der får lavet ”fejlkørsler”, inkl. os selv. Resultat er en max tid ved første målepunkt. Ruten er svær, og det giver nogen usikkerhed, da der er plus / minus, på de fleste mål. Men med en rigtig god og vågen observatør, ja så er der styr på det, og vi kommer rigtig igennem ruten. Også vores tider er fine (minus den første). Ruten er utrolig flot, med mange sving og bakker, på trods af at vi er i Dithmarschen. Så det er en super rute, de her har fundet. Det er der også cyklister og vandre der synes. Derfor er de hastigheder, vi skal køre med, sat pænt for højt, desværre.

Vi rammer mål præcis på vores idealtid. 13:03. Det bliver snakket meget og en del er utilfredse med den svære opgave. Der er også 3, der er udgået. Men PYT, det er jo lige for alle. Vi har hygget os og haft det sjovt, på trods at den ”nye” udfordring. Nu er der rigtig lækker mad og der er nok af det.

Dagens resultat bliver en 1. plads til os i klassen. Og 2. generelt. Vi har også deltaget i holdmesterskabet, og her vinder vi – Dansk Tysk Historic Team.

Sidst på dagen sætter vi kursen mod nord igen. Igen en dejlig weekend med oldtimer sport.

Med sportslig hilsen. – Team Old Time. – Inge & Troels.