Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Heide Classic 202230-07-2022

 

Heide Classic 2022


Vi er nået til fredag d. 29. juli. Vi er på vej til Soltau, hvor vi har et værelse. I morgen skal vi igen deltage i et Oldtimer løb. Men først skal vi hygge os som turister. Karsten Svensson, oprindelig fra Ringsted og nu bosiddende i Sverige, er blevet lokket herned. Karsten skal kører med tyskeren Dieter Hollemann, som andenkører. Karsten har også taget ”farmand” med. Rigtig hyggeligt. Hen sidst på eftermiddagen når fam. Blankenburg frem.

Lørdag morgen kl. 8:00, træffes vi ved ”Der Alte Reithalle” midt i byen. Der er tilmeldt 84 biler. Heraf 25 i vores klasse. Først morgenkaffen, så føremødet og kl. 9:30 er første start. Vi har start nr. 59 kl. 10:29. Vi får rutebogen 15 min. før. Dagens rute er på 143 km.

Føremøde - Richard. Baggrundsfoto GTI fra Sunds (fra deltagelse 2021)

Karsten & Dieter og i baggrunden "far"

Starter Christian

Vi starter med en kort transport om i gågaden. Her er Starten og den første ”lille” sekundetape. 20 m på 12,0 sekund. En fin opvisningsopgave. Og her er pænt med mennesker. Nu må vi stramme os an. Sidste år opdagede vi aldrig denne sekundetape.

Vi sætter kursen lidt mod syd, inden vi tager en vestlig bue nordpå og op til Schneverdingen. Førstedel er på 66 km. Undervejs har vi 4 sekund-etaper og 2 p-etaper, 3 ori-etaper og 5 tulipan-etaper. På turen har vi en lille pause på en ”Schärferhof”, en Fårestald på heden, nær byen Neuenkirchen. Her møder vi også ”der Kartoffelkönig”. Fint indslag.

Kartoffelkönig

Vi når frem til middagspausen kl. 12:49. Det er i ”der Scharfenstal” ved ”der Heidegarten” i Schneverdingen. Vi modtages naturligvis af  ”die Heidekönigin”. Her har vi mulighed for at smage ” Heidschnuckepølser” eller ”Flammkuchen” m.m.

Nu er det tid til de sidste 77 km. Snoren er nu strammet synlig op, og vi må arbejde koncentreret, specielt med de 6 ori-opgaver. Turen bringer os af de nærmeste omveje, tilbage til gågaden i Soltau. Vi ankommer til målet kl. 17:59.

Turen har været fin. I flot Hedenatur, af små snoede veje, og med gode opgaver. Nu er det så tid til en lille is i gågaden, inden vi skal om i Ridehallen. Her er der lækker aftensmad, masser af snak og ivrige diskussioner om dagens oplevelser.

Vi har alle rutekontroller rigtige. Men desværre viser det sig, at vi har haft en 2 sekunders fejl på vores ur. Så vores tider har alle et plus på  2,-. ØV –ØV. Vi veksler lige en 4 plads med en 17 plads i klassen og ender som nr. 24 generelt. Karsten er super glad, da de er blevet nr. 14 og dermed har ”tævet” os. Go til dem. De redder sig en Pokal (kop) for længste tilkørsel.  Fam. Blankenburg har mistet 2 kontroller og bliver nr. 3 i deres klasse og 8 generelt.

Men HUSK nu  ! ! Det vigtigste er at vi har det sjovt. Og vi har haft en god og sjov dag. Inge og jeg har hygget os og nydt udfordringerne og turen. Heldigvis gør strafpoint jo ikke ondt.

Efter god mad, megen hyggesnak og drillerier, præmieuddeling ikke at forglemme, er vi nu her kl. 21, klart til at kører hjemad. Dejlig dag sammen med hyggelige mennesker. Stor TAK til alle de frivillige og løbslederne for indsatsen.

Med sportslig hilsen. – Team Old Time on Tour.  Inge & Troels.

Fotograf.: Privatfoto.

Fotograf til alle fotos i mappen Billeder er Ps-sportphoto.