Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

Kjellerup Løbet O-løb09-04-2022

 

Kjellerup og Omegns Motorklub, med Harry Hansen & Anders Fisker i spidsen, er arrangør af 1 afd. af DM i bil-orientering. Vi skriver lørdag den 9 april og vi er ved Rødkærsbro Hallen. I dag skal jeg på tur med Sabine, da vores normale (bob bob) makkere mener, der er andre ting, der er vigtigere. Men fint, så hygger vi os da bare sammen. Det er anden gang Sabine og jeg kører sammen. Første gang var ved JFM-Finalen i 2019, hvor vi reddede os en 2 pl. Udover os er der ”kun” hr. S.E. Hedevang fra IMK. Ret dårligt mener vi.

Vi har start kl. 14:22 og efter en transport til lidt syd for Levring, er vi klar. Ja det er vi så ikke helt skal det vise sig. Ved den allerførste opgave misser vi lige en måling med 10 meter.  Også på den 3 opgave smutter der en rutekontrol for os. Men her holder vi dog og snakker om, der er andre muligheder. Dem ser vi desværre ikke. Vi er ikke varmet op endnu desværre.

Vi er nu nået ind til Kjellerup og efter en tur rundt her, går det vestover til Ungstrup og videre op mod nordvest til Nedre Hvam. Her er der er fæl god detalje, som vi desværre ikke ser. Vi når ud til Stendal & Ulvedal Plantager. Her kører vi 3 fine etaper. Vejene er gode, så det er sjovt. Slutteligt er vi over Sjørup, Lysgård, Grundvad og til målkontrol nord for Vium Kirke. Herfra så en transport tilbage til Rødkærsbro Hallen.

Det har været en fin tur. Vi snakker om, at det har virket overkommeligt og vejene har været OK. Alt i alt en rigtig fin C – Rute. Nu er det så tid til at få stoppet den begyndende dybe knurren i maven. Maden er rigtig god lige som kaffen og kagen, vi får til dessert.

Regnskabets time. Vi har 3 fejl og bruger 34 min. Det rækker til en 3. pl i kl. C. Det er vi nu ikke helt tilfredse med. Det kunne vi nu godt havde gjort lidt bedre. Nå men 3 gang er vel lykkens gang. Så må vi se, hvornår det kan blive. Hr. Hedevang bliver nr. 7 i kl. M og IMK får også en 7 pl. i JFM (Jysk Fynsk Mesterskab) for Hold.

Tak til Kjellerup for et fint arrangement og til Sabine for en go dag.

Med sportslig hilsen Team Old Time – Troels.

 

Stemning ved Mål.    Fotograf.:  Henrik Møller-Nielsen