Team Old Time • Nyheder • Videoer • Billeder • Nostalgi • Kontakt • Teamet • Links • Forside

10 Int Arnsberger Cabrio-Ausfahrt22-05-2022

 

På tur i Sauerland og omkring Sorpesee

 

Det er Automobil- und Motorradclub Arnsberg e.V. im ADAC, der her søndag den 22. maj, er arrangør af det ”10. Int. Arnsberger Cabrioausfahrt 22”. Vi er i god tid, trillet de 40 km fra vores campingplads og mod nordvest til Arnsberg. Der er tilmeldt 13 mandskaber til denne søndagseftermiddag tur. Den er på 78 km. og vi har 3 timer til det + 30 min respittid. Vel overkommeligt, tænker vi.

Nå. Vi undrer os lidt over, at der intet er at se på P-pladsen ved Spånpladefabrikken, hvorfra starten skal være ifølge tillægsreglerne. Nå, men der er jo god tid endnu, til klokken er 14. Men det bliver det jo ikke ved med at være. Da der 10 min. før klokken falder i slag, stadig ikke er sket noget, må vi i gang. Først prøver vi at ringe til det mobil nummer, der er opgivet. Det virker ikke. Vi finder efter nogen søgen på nettet, ud af at der er fejl i telefonnummeret.  OK vi ringer igen. Mange gange, men den bliver ikke taget. Hmm. Hvad nu. Så går vi i gang med at lede i den gamle mail korrespondance. Og se her er tilkommet en ny mail, efter at vi forlod Danmark. Her i kan man et sted læse, at starten er flyttet 3 km. mod vest til klubbens tilholdssted i restaurant - Dorfschänke Körner.

Nu har vi travlt. Vi er tildelt start nr. 5. Heldigvis er det jo bare for hyggen skyld. Vi er fremme kl. 14:05. og savnet. Efter en meget hurtig omgang ”sigen goddag” og lidt instruktion, er der afgang kl. 14:10. UF UF lidt stresset. Reglerne er noget anderledes en dem vi er vant til. Vi skal skrive de to første bogstaver i byskilt i kontrolkortet. Så er det tulipaner med og uden mål. Heldigvis er der IKKE ”ensrettet” på kortudklippene. Herudover er der forskellige opgaver, der skal løses undervejs.

Vi starter med en stribe tulipaner, med og uden meterangivelse. Sjovt, men bestemt svært. Vi er heldige og finder ”finten”. Kortudklip og praktisk opgave. Venstre sidespejl skal være nøjagtig 40 cm fra en pæl. Vi rammer 41 cm. Nok til en toppladsering i denne opgave. Turen fortsætter mod sydvest, og vi opdager, at der er flere ting at holde styr på, på en gang. Rigtig fint sammensat og vi må virkelig samarbejde for at få det hele med. Vi er da også retur, et par gange, for at få det hele med. En Omkørsel løber vi også ind i. Så skal vi følge den og hurtigst muligt finde ind på ruten igen. UF det var svært.

Men det er rigtig sjovt det her, og vi finder ud af, at de 3 timer måske ikke er helt så overkommeligt, som vi troede fra starten af. Vi har lige to opgaver, hvor vi ikke helt forstår meningen. Ved den ene tyr vi til hjælp fra nogle lokale, men lige lidt hjælper det. De forstår desværre heller ikke spørgsmålet rigtig.

Efter en rigtig flot og spændende tur, når vi tilbage kl. 16:54. Der resterer kun 16 min. af vores tid. Nu er det så tid til kaffe og kage, tilsat rigtig meget hyggesnak. Der er nok at snakke om, da de forskellige opgaver jo har sat os alle på arbejde. Det er hyggeligt.

Vi har ruten rigtig. Vi har de to opgaver forkert, som er lig med 6 stp. Vi overser en rutekontrol = 3 stp (Men har kørt der. Den var lige gemt ind til siden) Så vi veksler lige en førsteplads til en 5 plads. Men pyt. Det er kun deltagere i en Cabrio, der kan få pokaler i dette løb. Vi ”nøjes” med en medalje.

Vi siger mange tak for en dejlig oplevelse. Det er så det sidste oldtimerløb, vi deltager i på denne tur. I morgen må vi sætte kursen nordpå igen. Men sikke mange dejlige oplevelser vi har haft på denne 2 ugers tur.

Med sportslig hilsen. Team Old Time.  Inge & Troels.

Fotograf.: Privatfoto.